Juhyyy píše:LeAdEaR píše:Juhyyy píše:LeAdEaR píše:Juhyyy píše:a jak se projevilo ěedou obrazovkou s pruhama? Dělá ti to i při hraní normal? Jestli jo tam máě problém jako zkkoro všichni tady se šedou smrtí. Jen některý to řešili biosem od Msi ale potom jsi po záruce... Já ho dal na záruku no.. uvidim.. jinak zkusim nejnovější ovladače..
no normalne obraz zustane normalni zadna zmena proste zamrzne takovy jaky je a nic stim nejde delat... a jeste bych se chtel zeptat, jak s ssd diskem kdyz to chci instalvoat tak mi to nenajde disk ale v sistemu je viditelny, v biosu sem dal rezim idle
Tak to bude chyba jinde to nevypadá na GSOD stim ti neporadím promin dej to na reklamaci a hotovo
tak sem problem vyresil nainstaloval z dvd system a poostupne pridaval ovladace z cd no a nakone to byly ty creativy na zvuk no ale ted mi sem tam po nejake chvili skoci takova seda obrazovka no ne cela seda takove pruhy proste no to je to GSOD??
Jo jo to je ono ale servis mi to vyřešil byli to ovladače ale musíš nainstalovat přesně ty co jsem sem hodil asi minulej tyden podívej se a stahni si je... už dva lidi potvrdili že snima to běhá parádně
ano, koukal jsem, a mohu take potvrdit 100% funkcnost:) takze take diky:)) je to vpohode vse uz, hral sme prince of persia toho nejnovejsiho a na plno a po dlouhem hrani nic:) takze super:))