Dobrý den,
chtěl bych si koupit nový laptop(tablet PC).
Rozhodně mi zde nenabízejte něco jako asus EEE atd..rád si připlatím za kvalitu,díky které mi NTB vydrží o pár let déle.
Našel jsem si tyhle dva,ale nechápu proč má thinkpad tak nízkou výdrž,když konfiguraci má nižší jako HP?(konkrétně RAM a procesor)
Výdrž (reálná) je u thinkpadu 2 a půl hodiny a u HP 4 a půl hodiny...
Všechno nasvěčuje HP,ale thinkpad je thinkpad,precizní spracování atd...myslíte si,že když si koupím to HP,nebude nějaký problém s šasi? A hlavně,aby po pár otočení nekřupl ten kloub(nemám v HP moc velkou důvěru)
Děkuji všem za odpověď
Lenovo X201 Tablet VS HP elitebook 2740p
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oba mají srovnatelnou kvalitu zpracování. Nedávno jsem oba testoval a psal na ně recenze a kdybych si měl vybrat, jdu do toho HP.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Re: Lenovo X201 Tablet VS HP elitebook 2740p
ntr13 píše:Všechno nasvěčuje HP,ale thinkpad je thinkpad,precizní spracování atd...myslíte si,že když si koupím to HP,nebude nějaký problém s šasi? A hlavně,aby po pár otočení nekřupl ten kloub(nemám v HP moc velkou důvěru)
Já bych se nebál ani jednoho, nakonec i tady na notebook.cz je recenze - viz: "...K mechanickému provedení a odolnosti nemám žádné výhrady. Oboje je na špičkové úrovni. Notebook lze uchopit za jakýkoli konec a nehrozí, že by se někde něco prohnulo. Stejně tak klávesnice je do šasi zasazena tak pevně, že se i při silném zatlačení nehne ani o milimetr." http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... book-2740p
Sám bych s těžko rozhodoval mezi těmito dvěma, oba jsou jistě výborné, v rámci ceny a konkurence určitě patří k tomu nejsolidnějšímu.
//Edit: Tak už jsem zbytečně komentoval.
Tak to jsem rád,mě se i to HP více líbí v té stříbrné než ten thinkpad...díky mockrát všem,už jsem ho objednal...
Na tablet PC jsem zvykl už před 5-ti lety,je to paráda,škoda,že vždy když vybírám,jsem omezen jen na pár kousků,doufám,že s příchodem iPadu se tento segment trochu rozroste a příště nebudu muset vybírat jen ze dvou..
Na tablet PC jsem zvykl už před 5-ti lety,je to paráda,škoda,že vždy když vybírám,jsem omezen jen na pár kousků,doufám,že s příchodem iPadu se tento segment trochu rozroste a příště nebudu muset vybírat jen ze dvou..
Skúsenosti
Ahoj, nejaké skúsenosti? Ako to je s tou výdržou v skutočnosti? Tiež sa rozmýšľam nad HP, konkrétne WK300EA, trochu ma odrádza hmotnosť, žiaľ, nie je si ho kde ošahať a vyskúšať pred kúpou...
HP Elite 7000 MT, Asus G2-PC
Zpět na „Jaký vybrat notebook“