![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Sony Vaio VPCEB1S1E/WI
báteria
Ahojte, mám tento notebook vo verzii EB1M1E a našiel som už strašne veľa rád, že keď je notebook v zásuvke má sa baterka vytiahnuť, lebo inak sa tým kazí. Je to pravda? Alebo je môžem spokojne nechávať v notebooku?
ahoj ludia, vedeli by ste mi poradit ? poslednou dobou ma trapi dvd mechanika, s dvd ktore v nej napalim ma velmi velke problemy, kym ich precita, tak raz z 10 pokusov, napali ich dobre lebo ked ich dam do dvd prehravaca tak bez problemov frcia len v nej s nimi su problemy, vyskusal som viac znaciek medii a aj rozne rychlosti napalovania a nevidim rozdiel, chcel som vyskusat novsi firmware ale zial na sony stranke som nasiel len na BR mechaniku. Za vsetky rady dakujem
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb
Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)
Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)
Lucio78 píše:no s tým asi nič neurobíš,to su proste notebukove slabucke mechaniky.Ja som hned po kupe notebooku si kupil aj externu dvd mechaniku aj z adapterom,to je urcite spolahlivejsie...
tak neviem ako ty,ale aj od notebooku za 840eciek,cakam,ze bude po sebe vediet precitat to co dobre napali,kedze nema este ani rok
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb
Zdravím
Tak sem se zhruba před měsícem stal majitelem Sony VAIO EB (VPCEB4Z1E/BQ). Par chybiček by se našlo ale nic velkýho. Až do teď. Jednoho rána když jsem zapnul NB ejhle žádný zvuk z reproduktorů. Vyzkoušel sem sluchátka a ty fungovali normálně. Na netu sem našel par takových případů ale většinou žádné řešení. Nicméně NB už je v ALZE na reklamaci tak doufám že bude vše v pořádku. Chci se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti. Co by mohlo být příčinou? Kdo provádí servis Sony Vaio v čr a jak dlouho běžně trvá vyřízení reklamace? Bez NB jsem v koncích vzhledem k tomu že ho využívám ke své práci. Moje Vaio sem si zamiloval ale teď doufám že jsem neudělal chybu![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tak sem se zhruba před měsícem stal majitelem Sony VAIO EB (VPCEB4Z1E/BQ). Par chybiček by se našlo ale nic velkýho. Až do teď. Jednoho rána když jsem zapnul NB ejhle žádný zvuk z reproduktorů. Vyzkoušel sem sluchátka a ty fungovali normálně. Na netu sem našel par takových případů ale většinou žádné řešení. Nicméně NB už je v ALZE na reklamaci tak doufám že bude vše v pořádku. Chci se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti. Co by mohlo být příčinou? Kdo provádí servis Sony Vaio v čr a jak dlouho běžně trvá vyřízení reklamace? Bez NB jsem v koncích vzhledem k tomu že ho využívám ke své práci. Moje Vaio sem si zamiloval ale teď doufám že jsem neudělal chybu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)