HP 4720s
HP 4720s
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo tento notas? Píšou že by měl fungovat na otisk prstu (místo hesla pro přihlášení),ale já to nemohu nikde najít v návodu o tom nic není, jen že tam je čtečka a pak ještě mi nejde snížit jas - všechny F kové klávesy fungují,ale jas ne - čím to může být?... díky K.
CeCo píše:Citacku prstov maju len vybrane modely (tie s Linuxom v zakladnej dodavke ho napr. nemaju). Napis part-number z nalepky na spodu notasu (v tvare AB123CD#EFG), podla toho budeme vediet viac.
Jas - mas nainstalovany HP QuickLaunch buttons?
C
Mám WD904EA#ARL
Jsem trošku antitalent, dával mi tam vše kamarád... jdu se podívat do programů zda-li ten HP Quick tam mám...
otava5 píše:ahoj Katko jak jsi spokojena s timto notebookem?Taky o nem uvazuju....co hlucnost?
Ahoj, zatím jsem s ním spokojená mooooooooooc , je tichoučkej, jen když načítá cd tak je slyšet, jinak je fajn měla jsem dell a ten byl slyšet víc...
Hry nehraju, takže vyzkoušet nemůžu
jinak je fajn ta numerická klávesnice, protože je to celkově rychlejší
Dost místa na ruce u klávesnice, prostě zatím vše OK
Katka P. píše:otava5 píše:ahoj Katko jak jsi spokojena s timto notebookem?Taky o nem uvazuju....co hlucnost?
Ahoj, zatím jsem s ním spokojená mooooooooooc , je tichoučkej, jen když načítá cd tak je slyšet, jinak je fajn měla jsem dell a ten byl slyšet víc...
a co ten matny display ma dobre barvy?jinak se bojim upatlavani okolo klavesnice je to tam leskle ze?asi do nej taky pujdu
otava5 píše:Katka P. píše:otava5 píše:ahoj Katko jak jsi spokojena s timto notebookem?Taky o nem uvazuju....co hlucnost?
a co ten matny display ma dobre barvy?jinak se bojim upatlavani okolo klavesnice je to tam leskle ze?asi do nej taky pujdu
Barvy jsou dobré, už jsme koukali i na film a vše ok, ten velkej monitor je fajn jo je fakt že okolo klávesnice se to musí udržovat častěji v čistotě ,ale dá se...
-
- občas něco napíše
HP ProBook 4720s
Ahoj,
chci se zeptat, jestli je tento notebook dostatečný i na novější hry (Mafia 2, GTA IV, COD MW 2)
notebook naleznete zde: http://www.alza.cz/hp-probook-4720s-d200725.htm
Případně jestli by jste mi mohli doporučit výkonnější notebook plus, mínus, v této cennové kategorii
Potřebuji 17" monitor, popřípadě 16", ale 15" v žádném případě
Předem děkuji
chci se zeptat, jestli je tento notebook dostatečný i na novější hry (Mafia 2, GTA IV, COD MW 2)
notebook naleznete zde: http://www.alza.cz/hp-probook-4720s-d200725.htm
Případně jestli by jste mi mohli doporučit výkonnější notebook plus, mínus, v této cennové kategorii
Potřebuji 17" monitor, popřípadě 16", ale 15" v žádném případě
Předem děkuji
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“