Zdravím,
neví se už, jak je HP daleko s tím problémem hlučného chlazení u 6710b? Je to už vyřešené, nebo teprv bude? Kdy?
Chci ho koupit, ale straší mě tam ta integrovaná grafika.
Dělám doma na desktopu, ktery neni nejnovejsi (2.8 GHz Celeron, 512 RAM, GeForce 2 64MB) ve Photoshopu, Corel Draw... Vše jen 2D, v pohode to zvlada.
Utahne tahle 6710b (popr. s vetsi ramkou) to same co ten muj desktop? Nebo bude ntb lepsi nez muj desktop?
http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-6710b-d75771.htm
Jak si ta itegrovana povede ve 3D aplikacich? CAD? 3dsmax? Blender? Zacatecnicke modelovani...
HP 6710b
-
- občas něco napíše
Každopádně pokud teď koupíš nějakej ležák, tak ti ho snad vyměněj stejně... Ten můj se tam teď taky nachází ...
ondrejvalka: bude rychlejší než tvůj desktop, běhá mi na tom Autodesk Civil 3D 2008 (starší verze než 2007 SP3 AutoCADu běhat nebudou kvůli Vistám), akorát nejsou asi úplně v tomhle ohledu pořešený ovladače, protože ta grafiky nezvládá ty "vychytávky", který přišly s verzí 2007 - stínování a takovýhle věci, ale pokud to nevyužiješ tak se nemáš čeho bát . Co se týče těch ostatních programů nevím, nemám doma, nepoužívám...
ondrejvalka: bude rychlejší než tvůj desktop, běhá mi na tom Autodesk Civil 3D 2008 (starší verze než 2007 SP3 AutoCADu běhat nebudou kvůli Vistám), akorát nejsou asi úplně v tomhle ohledu pořešený ovladače, protože ta grafiky nezvládá ty "vychytávky", který přišly s verzí 2007 - stínování a takovýhle věci, ale pokud to nevyužiješ tak se nemáš čeho bát . Co se týče těch ostatních programů nevím, nemám doma, nepoužívám...
Tak vcera mi prisel v pondeli objednany HP 6710s (T7300, 15.4, 1 GB, 160 GB, BT, Vista Business) a vypada to na stejny problem s chlazenim popisovany v recenzi pribuzneho modelu.
Ventilator bezi od prvni chvile spusteni, zastavi se priblizne jednou za 3 minuty na asi 2 sekundy potom zase spusti Pritom kdyz sahnu na sasi z boku nebo ze spodu je krasne studene...
Je to otravne a zkazilo mi to celou radost z noveho pocitace. Zitra to jdu vyreklamovat...
Ventilator bezi od prvni chvile spusteni, zastavi se priblizne jednou za 3 minuty na asi 2 sekundy potom zase spusti Pritom kdyz sahnu na sasi z boku nebo ze spodu je krasne studene...
Je to otravne a zkazilo mi to celou radost z noveho pocitace. Zitra to jdu vyreklamovat...
trochu mimo
zdarek lidi, rikal sem si ze nebudu zakladat nove tema a vyuziju toto ... 6710b mam 3tí den, sem snim spokojenej.......az na vise popsane veci ala vista...
zajimalo by me jak je natom vas zdroj, ten muj se zahriva o trchu mene nez muj byvaly co sem mel k asusu ale co me zarazi je ze vydava docela divny zvuk ,... je to takove sumeni či co (jako by byly slyset jiskry???)když třeba scrolluju myší v exploreru tak po tu dobu na chvili ztichne (cca 0,5s) nevite nekdo co to je?
zvuk je hlasitostne na urovni vetraku v ntb takze je docela otravny...
zajimalo by me jak je natom vas zdroj, ten muj se zahriva o trchu mene nez muj byvaly co sem mel k asusu ale co me zarazi je ze vydava docela divny zvuk ,... je to takove sumeni či co (jako by byly slyset jiskry???)když třeba scrolluju myší v exploreru tak po tu dobu na chvili ztichne (cca 0,5s) nevite nekdo co to je?
zvuk je hlasitostne na urovni vetraku v ntb takze je docela otravny...
Tiez nemate na klavesnici anglicke popisky? Lebo na Slovensku neviem najst obchod kde by to predavali aj s anglickymi popiskami (vzdy je tam len sk). Anglicku klavesnicu pouzivam asi 90% casu, takze by mi stacil len s en popiskami, popripade s en+cz. Nevie niekto kde by som taky 6710b nasiel?
No priznavam ze to velky problem nie je, ale mne to kazi celkovy dojem.
No priznavam ze to velky problem nie je, ale mne to kazi celkovy dojem.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“