Dell XPS M1330 - už je
v usa stoji stejna konfigurace $2,253..a u mej to spis 45 nez 50...tak si to prepocitej a pak si muzes rict o kolik sou moje ceny horsi nez ceny v USA...kdyz pomineme ze tady sou ceny vetsinou o 30% vyssi nez v usa.....
a na co nemam zapomenout?
jinak s tim downgradem mas pravdu..na ten sem zapomnel
a na co nemam zapomenout?
jinak s tim downgradem mas pravdu..na ten sem zapomnel
Tak jsem zase chviličkou koukal, zda nemáme nějaké nové info a ejhle
Zde jsem našel japosnkou recenzi... Hoodně se mi libí ta aktovka k černé verzi myslím bude moc pěkně pasovat...
To Koudy: pls netušíš, zda bude dosputná i u nás??
Poté mě také zaujala velikost adaptéru... a to příjemně. Co mě negativně překvapilo, tak to zajisté byl grafický výkon (konkrétně výkon pro pracovní plochu Windows Aero - 3. v seznamu) Podle mě by měla být hodnota okolo 4,8 - 5 Už proto, že 4. výsledek má být nižší než onen 3. Doufám, že tam mají nějakou chybičku
Další fotografie a info z japonského představení naleznete zde
Zde jsem našel japosnkou recenzi... Hoodně se mi libí ta aktovka k černé verzi myslím bude moc pěkně pasovat...
To Koudy: pls netušíš, zda bude dosputná i u nás??
Poté mě také zaujala velikost adaptéru... a to příjemně. Co mě negativně překvapilo, tak to zajisté byl grafický výkon (konkrétně výkon pro pracovní plochu Windows Aero - 3. v seznamu) Podle mě by měla být hodnota okolo 4,8 - 5 Už proto, že 4. výsledek má být nižší než onen 3. Doufám, že tam mají nějakou chybičku
Další fotografie a info z japonského představení naleznete zde
Dell Latitude XT
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Dell XPS M1330
Tak zítra snad by měl být Dell XPS M1330 v prodeji.. Jsem na konfigurátor dost zvědavej
Ride for Fun, RiDE 4 SNOWBOARDERS.CZ
ASmobile Z37S 13.3", GF8400 256MB,Core2Duo T7500 2,2Ghz, 2GB DDR2 Ram 667mhz, 160GB 7200 HDD SATAII, Wifi, BT.
ASmobile Z37S 13.3", GF8400 256MB,Core2Duo T7500 2,2Ghz, 2GB DDR2 Ram 667mhz, 160GB 7200 HDD SATAII, Wifi, BT.
Ale seriozne... v US se kvuli nedostatku nekterych komponent do M1330 (LED LCD) datum dodani novych objednavek posunulo na konec srpna, jestli se to dotkne i evropy a kvuli 'rychosti' cz dellu bych mel notas az nekdy za mesic a pul, tak na to kaslu a kupuju Asus W7S, kterej tu bude od pristiho tydne. Sice se M1330 nevyrovna, ale bohuzel cekat nemuzu...