Acer Aspire a problém s klávesnicí

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
sanek-sat

Acer Aspire a problém s klávesnicí

Příspěvekod sanek-sat » 20 črc 2010 21:58

Ahoj, potřeboval bych poradit, ale nevím, zda to bude vubec někdo vědět. už jsem se ptal na hodně místech a pořád nic:(
Mám ted nový notebook Acer Aspire 5740G, a mám na něm problém s hraním Fify10. Při hraní mně blbne klávesnica:(...když držím dvě tlačítka a chcu zmáčknut třetí, tak to nejde...(třeba sem mířil na prázdnu bránu,ale gol sem proste nedal:D:D)no a na druhém notasu(toshiba)to jde v pohodě...ale třeba ctrl+alt+delete funguje...to dělá jen ve fife...zkusil sem si napojit na notas klávesnicu od pc a jelo to...ale na klávesnici notasové to nejede:(...takže ve fife problém neni...zkusil sem přeinstalovat ovladače klávesnice, ale nepomohlo...asi vás nenapadá nejaká vec, co by to mohlo delat a čím bych to spravil, jesi to vubec pude že??:)...a jinak klávesnica funguje dobře, při psaní atd. žádný problém.akorát ta fifa s tím nejde dobře hrát...díííky:))

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 22 črc 2010 19:53

Já mám fifu 2010 taky a jde mi v pohodě. Tu hru máš originál?

sanek-sat

Příspěvekod sanek-sat » 24 črc 2010 15:40

není to origoš...ale divné je, že když na notebook připojím jinou klávesnici, tak to de. ale na klávesnici acerové to pořád dělá stejnou chybu...

sanek-sat

Příspěvekod sanek-sat » 24 črc 2010 15:44

jo a zkoušel jsem se na to ptát na ofic.stránkách aceru, ptal jsem na podpore a nic. taky jsem se ptal, kde jsem to kupoval a ti mi řekli, at se obrátím na acer:D

djmicho
guru

Příspěvekod djmicho » 24 črc 2010 16:34

warez se tu neřeší!
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

sanek-sat

Příspěvekod sanek-sat » 27 črc 2010 11:03

ono to neni o warezu, když si pustím i orginální hry, co mám, colin 4 nebo gta vice city, tak mi to dělá to samé.takže ve hře problém být nemůže

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 27 črc 2010 18:59

No mě to dělalo u battlefildu a bylo to v kreku. Sou 2možnosti. But tu hru vymaž s notebooku uplně i z registrů a nainstaluj znova a nebo dej OS do továrka a hru instni znova. Jak řikam u neofiko her jsem se podkal z čím koly. Nebo ještě šance kup originál.

sanek-sat

Příspěvekod sanek-sat » 28 črc 2010 12:33

vyzkouším, ale jak jsem říkal, je divné, že mi to dělá i u originálních her, co mám. ve vice city mi to blbne taky a u colina to samé. takže orig. fifa by to patrně nevyřešila

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 28 črc 2010 13:26

Třeba se tam pohádaly náké soubory či ovladače proto ti to dělá u více her.

Zpět na „notebooky Acer“