windows7 a hry
windows7 a hry
cawte mam acer aspire 5738zg a vsetky hry mi idu s orezanymi okrajmi.na starom pc som mal ten isty problem ale stiahol som nove ovladace od nvidia a problem zmizol.teraz mam vsak ati mobility radeon hd 4570.stiahol som aj nove drivery ale nic.neda sa to nejako nastavit?samozrejme to robi len s windowsom 7.jedna sa mi hlavne o nhl 09 ale tiez ide zle aj gta sa a saboteur
windows7 a hry
Zkus si pohrát s rozlišením displeye, mě to pomohlo.
Moje vznášedlo je plné úhořů.
SGN
SGN
Re: windows7 a hry
akoze s rozlisenim monitoru?to som skusal.ked dam mensie rozlisenie ako mam maximalne tak mi oreze aj okraje windowsu.nemoze to byt ovladacmi?kde ty stahujes ovladace?pozeram ze aj ty mas ati
windows7 a hry
Tenhle book mám nový, ale na starým jsem měl nvidiu a pomohlo mi změna rozlišení ve hře. Jinak ovladače stahuji přímo ze stránek výrobce. Je tam teď verze 10.7
Moje vznášedlo je plné úhořů.
SGN
SGN
Re: windows7 a hry
hej to je ten catalist?to mam a tam sa to nejako neda nastavit?v bhl 09 ma rozlisenie len 800x600 a 1024xnieco....a nepomahajebat taku grafiku
- Chlebovnik
- guru
Swarm o tom napsal článek, snad to pomůže: http://notebookblog.cz/technika/navody/ ... fikou-ati/
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p