problém při vypnutí notebooku

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
kica7
občas něco napíše

problém při vypnutí notebooku

Příspěvek od kica7 »

Lidi mám problém s notebookem 6920G . Když vypnu notebook, normálně přes start, vypnout . Tak se vypne a tak po 20 vteřinách se mi z ničeho nic sám od sebe zapne . Nevím čím to může být . Nemáte někdo stejnej problém ?? Mám noťas ještě v záruce, myslíte si že by mi to uznali ??
Vlastimil91

Příspěvek od Vlastimil91 »

To ti dělá nějaký software (program) podobná věc se mi stávala na stolním PC. :D
kica7
občas něco napíše

Příspěvek od kica7 »

Ale jakej program to dělá to je otázka :( :( :( :(
Mr.Disaster
občas něco napíše

Příspěvek od Mr.Disaster »

Kdysi dávno jsem se trochu hrabal v BIOSu, jako totální neznalec jsem cosi přepnul a po té se mi PC vždy přesně o půlnoci zaplo. Zkus popřemýšlet, co jsi na notebooku dělal před tím, než tvůj problém začal.
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
kica7
občas něco napíše

Příspěvek od kica7 »

Přemýšlím a nic sem na něm nenastavoval . Jen sem si přeinstaloval windows z vist na 7, ale tím by to asi nemělo být ne
Vlastimil91

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tím to být nemohlo. Řikám to ti dělá nějaký program nevím jaké tam máš programy tak ti nemůžu říct co to dělá.
lukas0801
občas něco napíše

Příspěvek od lukas0801 »

Neposílej to tam, je to určitě softwarový problém. Nejen že ti to neuznají, budeš bez notebooku týden možná dva...a přeprava přes PPL...no mě počítač přivezli s pár škrábanci..
Asus X401U, AMD Brazos DualCore C60, AMD Radeon HD 7340, HDD 320GB, 4GB RAM, Windows 8.1 64bit