vladab: jojo dá se říct, že se s ním shoduji skoro ve všem, notebook je opravdu tichý, nehřeje..ale samozřejmně když zapneš hru, tak žačne klasicky jako všechny notebooky "řvát". Ten display je opravdu povedenej!
Mates: já měl právě na mysli prostě program od HP, když jsem měl Lenovo, Sony, tak jsi spustil jejich soft a tam si udělal zálohu na pár DVD a nebo pomocí jednoho kliknutí a poté restartování a čekání se ti obnovil notebook do továrního stavu. takže pokud při startu zmačnu F11, tak tam se tedy dá vybrat aby šel notebook do továrního stavu?
fuzzy:
byl jsem teď asi 2 hoďky v kuchyni kde je celkem klid a nic jsem zatím nezaznamenal.., teď jsem venku na zahradě a slyším jenom tlukot kláves a zpěv ptáků
Tento problém má většina, dá se říct, že skoro úplná většina notebooků.., ale zatím jsem nic nezaznamenal..Před týdnem jsem vrátil Sony Vaio EB, které mi začlo pískat hned..a to byl panečku pískot..Ale budu se na to zaměřovat, když budu doma v klidné místnosti..
ty vysokofrekvenční zvuky lidé přestávají slyšet, když přesáhnou cca 20let života..
Edit:
jak psal teď Mates opravdu když se na to soustředíš, tak to v tom uchu slyšíš pak pořád i když nemáš notebook u sebe, má zkušenost se Sony..