To Ghost: THX
Downloader07:
Jeho konfigurácia bola približne C2D, 3GB Ram, grafika - priemer a vista. Neviem či bol problém s hardware, ale Nb bol velmi velmi pomalý a až ked som vo viste nastavil tuším najvyšší výkon (mám pocit, že všetko bolo čiernobiele), tak až potom to javilo známky života, inač to bol slimák. Čo sa spracovania týka, ma ten book oslovil lebo pevné plasty, proste nepamätám si že by bol hardware problém.
Nechcel sa mu nabehnúť, pípal hlasno a vypol sa - ja sa do toho nevyznám až tak dobre, aby som určil čo mu bolo no chlapec je zrelý z neho na psychiatriu.
Ten SSD disk som vyradil už, lebo je to drahé a kludne postačí, ked by som tam šmaril niečo 7200 otáčkové.
Čo ma, ale najviac zaujíma je výdrž a tu je ACER bezkonkurenčný vzhľadom na cenu, ale ja NB nechcem kúpiť len na 2 roky, proste rád by som tam šmaril záruku na nejakých 4 a viac rokov a najlepšie onsite.
Skúsenosť s onsite mám z Dellu a to ti poviem, to je taká šupa, že to človek docení až naozaj vtedy ked to bude potrebovať. Všetci spolubývajúci čumeli ako blbbci ked mi chlapík na intráku na malom stole opravoval NB na dalši den ako som nahlásil chybu. Oni posielali minimálne na 2 týždne notebooky preč ked sa pokazili