Ahoj, vcera jsem koupil notebook 6550b. Je skvely, ale bohuzel jsem zjistil, ze rozliseni 1600x1200 je pro me moc jemne. Jinak oproti memu Pavilionu je to opravdu lahoda, vetrak skoro neni slyset. Je to zakoupene v Czechcomputer, ovsem na IC. Nemate nekdo zkusenost, zda by sel notebook vymenit nebo vratit? Popr. nechcete ho nekdo koupit?
mastercom,pokiaľ si ho kupoval cez internet,tak je v Čechách asi 14 dňová doba na vrátenie produktu,bez udania dôvodu...v SR je to asi 7 dní...ale niesom si istý aká dlhá je tam doba,ale tá možnosť je...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
lukycrust píše:mastercom,pokiaľ si ho kupoval cez internet,tak je v Čechách asi 14 dňová doba na vrátenie produktu,bez udania dôvodu...v SR je to asi 7 dní...ale niesom si istý aká dlhá je tam doba,ale tá možnosť je...
Jo bylo to pres internet, ale to nevim zda plati i pri nakupu na firmu
vladab píše:mastercom: Jaky Pavilion to prosím byl?
To je myslim Pavilion 6830ec, vetrak mu jede porad To tenhle 6550b je naprosto tichy pri bezne praci. No pokud se mi nepodari vyrsit vraceni nebo prodej, tak si koupim poradne LCD
Spokojenej, šlape jak hodinky, nic nepíská Trošku jsem teda nespokojen s intenzitou ledek nahoře nad klávesnicí a pak ještě těch indikátorů vepředu. Asi se s tím nedá nic udělat co? Otecradil přelepit páskou
No pískání je poněkud silné slovo, je to spíše takové tiché rezonování větráčku, které je slyšitelné jen při určitých otáčkách. Už jsem jsi na to zvykl a nevnímám to.
tak mi taky začal rezonovat větráček, a to pořád někdy se to uklidní a neslyším to jindy to slyším pořád..., pořád váhám jestli mi to vadí nebo ne.., možná bych uvažoval o výměně kusu...