Nekompatibilni dvd s mechanikou
Nekompatibilni dvd s mechanikou
Zdarvimmpotrebuju poradit,kdyz chci vypalit film,tak no ty filmy nacte vypalovani zacne ale po chvilce se to ukonci s hlaskou,ze se to stava pokud je dvd nekompatibilni s dvd mechanikou....Prinstalovaval sem W7,ale pred tim to nornmalne fungvalo.Diky za kazdou radu..
Jaky pouzivas media? Pokud to jsou nejaky noname, tak muzou byt klidne nekvalitni. Zkus pouzit vic druhu medii, aby si vyloucil, ze je chyba v discich. Pak zkus odinstalovat ovladace k mechanice a nechat pocitac si je nainstalovat zpet. Pokud k ni jsou vyrobcem dodavany nejaky spesl, tak tam nainstaluj ty + stahni nejnovejsi aktualizaci ovladacu. Dale zkus vycistit lihem cocku mechaniky, velmi opatrne a velmi jemne (vemes detskou spulku na cisteni usi, vymachas ten konec s vatou ve zdravotnickym lihu (dostanes v kazde lekarne) a opatrne vycistis cocku). Dalsi vec, zkus pouzit jinej vypalovaci SW, na internetu jich jsou 3 pr*** viz google.
Podle meho nazoru to je ale zaspinena cocka mechaniky, podobnou chybu mi to taky delalo. Po vycisteni beha zas jak ma
Podle meho nazoru to je ale zaspinena cocka mechaniky, podobnou chybu mi to taky delalo. Po vycisteni beha zas jak ma
-
- píše často
No ze by mechanika vydrzela 100 zapisu, to se mi nechce verit. To by musel byt nejakej noname shit z dovozu, coz predpokladam, ze nema Ale pokud je stara 5 a vic let, tak muze byt spatna. Ovsem pokud ma W7, tak si nemyslim, ze notas bude mit vic jak 5 let. A pokud ma, tak mel na tehdejsi dobu slusny delo, nebo mu ty wokna moc nebehaj
Taky záleží, jestli jsi předtím pálil na + nebo -. Občas se v Chipu objeví tabulka "kompatibility" vypalovačka / médium. Třeba někdo má a poskytne ji.
Jinak třeba takové Verbatimky z Indie byly "hodně" špatné. Pokud byly z Japonska, byly ok. Musíš si najít takové placky, které "chutnají" tvojí palírně. Třeba já teď používám Sony +R (kupodivu z Indie) a jsem spokojen.
Jinak třeba takové Verbatimky z Indie byly "hodně" špatné. Pokud byly z Japonska, byly ok. Musíš si najít takové placky, které "chutnají" tvojí palírně. Třeba já teď používám Sony +R (kupodivu z Indie) a jsem spokojen.
Dell Venue 11 Pro