ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
Pro zocelené: zajímalo by mne ještě, jak stahovat drivery (hlavně na grafiku) a odkud? Ty Catalysty mám stahovat normálně z http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx ? A co popřípadě stahovat: ATI Radeon™ Video Card Drivers nebo Motherboard/Integrated Video Drivers ?
Na acer.cz když zadám Podpora, najdu si tam svůj notebook, vyjede mi to seznam driverů (BT, chipset, Audio, 3G, 2 Biosy). Mám to všechno postahovat a nainstalovat? Co ty biosy?
Díky za info
Na acer.cz když zadám Podpora, najdu si tam svůj notebook, vyjede mi to seznam driverů (BT, chipset, Audio, 3G, 2 Biosy). Mám to všechno postahovat a nainstalovat? Co ty biosy?
Díky za info
No nevím, když sedím o toho notebooku, nic neslyším, jen občas disk, ale když dám ucho přesně nad levý Shift, slyším asi disk (podle mě)....
BTW nainstaloval jsem si ten partition wizard a jak to mám udělat ty nové oddíly z toho primárního celého disku? Mám jednou kliknout na to C:\, dát Move/Resize a zmenšit ho třeba na 100GB a potom z toho zbytku nepřidělenýho udělat další oddíly?
BTW nainstaloval jsem si ten partition wizard a jak to mám udělat ty nové oddíly z toho primárního celého disku? Mám jednou kliknout na to C:\, dát Move/Resize a zmenšit ho třeba na 100GB a potom z toho zbytku nepřidělenýho udělat další oddíly?