Klávesnice
-
- občas něco napíše
Klávesnice
Dobrý den, chci se zeptat. Mám notebook asus a chtěl by jsem se zeptat zda existují i nějaké ovladače na klávesnici. protože mi například při hraní nejdou zmáčknou některé klávesy zároveň . Děkuji
Nechcem vytvrat new temu ale chcem opytat mam asus tiez ale P50IJ
A chcel by som opytat ako nastavim na klavesnici
Tu je obrayok ntb
Mam tam prehravanie na mieste kde su sipky .Po stlaceny Fn tlacidla by mal prehodit bud treck alebo nvm film atd .Nejde to VLC alebo winamp alebo AIMP
Len spusti po staceny Windows media player alebo power dvd
Ako nastavit ten prikay Fn do prikazu pre tlacidlo v neakom prehravaci napr. aimp pre skratku ako ctrl +l je prehodenie playlistu Priklad : Fn + sipka pravo ( by spravilo ze stop ako je zobrazenie na klavesnici)
A chcel by som opytat ako nastavim na klavesnici
Tu je obrayok ntb
Kód: Vybrat vše
http://img.zoznamtovaru.sk/direct/iR/importprodukt-orig/715/715e091f4b13e0b72a1b3c594d93ddff.jpg
Mam tam prehravanie na mieste kde su sipky .Po stlaceny Fn tlacidla by mal prehodit bud treck alebo nvm film atd .Nejde to VLC alebo winamp alebo AIMP
Len spusti po staceny Windows media player alebo power dvd
Ako nastavit ten prikay Fn do prikazu pre tlacidlo v neakom prehravaci napr. aimp pre skratku ako ctrl +l je prehodenie playlistu Priklad : Fn + sipka pravo ( by spravilo ze stop ako je zobrazenie na klavesnici)
kde konkrétně ti nefungujou kombinace kláves? Na klávesnicích hraju hry roky, a jediný výrobce který nezvládal trojkombinace kláves byl Logitech. Týká se to sportovních her (NHL, FIFA, PES..) kde nefungovala jedna kombinace: 2 šipky+A, S nebo D na střely/přihrávky... S jiným omezením jsem se nesetkal (což neznamená že neexistuje, proto se ptám). Pokud je, tak se myslím jedná o hw problém, který ovladače nevyřeší.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
kubino píše:kde konkrétně ti nefungujou kombinace kláves? Na klávesnicích hraju hry roky, a jediný výrobce který nezvládal trojkombinace kláves byl Logitech. Týká se to sportovních her (NHL, FIFA, PES..) kde nefungovala jedna kombinace: 2 šipky+A, S nebo D na střely/přihrávky... S jiným omezením jsem se nesetkal (což neznamená že neexistuje, proto se ptám). Pokud je, tak se myslím jedná o hw problém, který ovladače nevyřeší.
Je tam obrazok ktory zobrazuje tie klavesnice neni to u hier si to poriadne neprecital c