R500 a totální formát?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Zdena79
občas něco napíše
Příspěvky: 43
Registrován: 27 dub 2009 21:41

R500 a totální formát?

Příspěvekod Zdena79 » 16 srp 2010 17:08

Ahoj, mám Lenovo R500 a přijde mi hrozně pomalé. Rád bych tedy udělal první formát - představoval jsem si to, že to udělám klasicky, tak jako, když formátuju svůj stolní počítač - tedy vložím CD windows a dám formátovat celý disk. Jenže, jak jsem tady potom hledal, tak jsem zjistil, že se to musí dělat přes ThinkVantage, aby tam zůstaly ty lenovácké (zpomalovací) prográmky. Bohužel návod jsem však nikde nenašel. Může mi někdo říct, jak to tedy je?

Další problém je ten, že notebook jsem koupil už s předinstalovaným XP a na spodní straně notebooku mám tu windowsáckou nálepku, bohužel kód už je skoro nečitelný. Zkoušel jsem ho zjistit přes různé prográmky, ale kód, který mi zjistily byl úplně jiný než ten na nálepce (část je čitelná). Neví někdo co s tím?

Díky za odpověď a předem se omlouvám - jsem úplný amatér přes Lenovo

SQuirreL
občas něco napíše
Příspěvky: 8
Registrován: 29 črc 2009 11:30

Příspěvekod SQuirreL » 21 srp 2010 15:15

Staci nabootovat z instalacneho CD/DVD windowsu, naformatovat disk/popripade aj vyhodit tu servisnu particiu. Po instalacii win stiahnut zo stranky lenova system update a nainstalovat aktualne ovladace + nastroje ktore chces pouzivat.

Ako predtym zistit win product key je napr. tu: http://pcsupport.about.com/od/tipstrick ... dxpkey.htm alebo treba googlit :wink:

Ak by som nieco zle napisal opravte ma. Ja som to robil pred rokom takto a nenarazil som na ziadne problemy.


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů