Widows DVD Maker
Widows DVD Maker
Zdravim, ve Widows DVD Maker sem si vytvoril jak bych chtel aby vypadalo prehravani fotek z dovolene. Pak sem dal vypalit a po dvaceti minutach vyskocila hlaska, ze pri vypalovani se vyskytla chyba. Zkousel sem to nekolikrat, dokonce i na jina dvd. Pritom vypalovani v Neru je uplne v pohode. Prosim o pomoc! Nechce se mi ten cas co sem nad tim stravil hodit do kose.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Widows DVD Maker
michalko58
To do žiadneho ISO nevypališ
mlha02
Ja používam NTI Media Maker v.8 vo W7 HP 32Bit. a Windows DVD Maker mi funguje bez problemou, možna tím že si tam nahodil Nero ti to nefunguje, Nero som použival vo viste a ked som prešiel na W7 tak v Nere dobre nefungovalo vypalovanie dvoj vrstvovích medii a preto ho nepoužívam, inak čo je zaujímave že vo viste Nero fungovalo bezproblemou
To do žiadneho ISO nevypališ
mlha02
Ja používam NTI Media Maker v.8 vo W7 HP 32Bit. a Windows DVD Maker mi funguje bez problemou, možna tím že si tam nahodil Nero ti to nefunguje, Nero som použival vo viste a ked som prešiel na W7 tak v Nere dobre nefungovalo vypalovanie dvoj vrstvovích medii a preto ho nepoužívam, inak čo je zaujímave že vo viste Nero fungovalo bezproblemou
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“