ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
-
- občas něco napíše
Jestli jsi z daleka, tak je jasné, že nakoupíš v obchodě, ke kterému je lepší přístup. Myslel jsem to spíše tak, že u nás je pobočka Alzy taky, ale s Alfou mám prostě ty nejlepší zkušenosti a navíc jsou oproti konkurenci citelně levnější. A u Alzy mě jde na nervy ten jejich emzák s protivným hlasem
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
Caute,
ja mam pre zmenu "problem" s wifi. Vzdy pri zapnuti notasu sa mi automaticky zapne aj wifi,ktoru potom vypinam manualne cez Fn+F3. Ako sa da nastavit,ze pri zapnuti ntb zostane wifi vypnuta? Nie je to velka porucha,ale bolo by dobre mat moznost si to nastavit podla seba. Bluetooth sa takto sam od seba pri starte nezapina.
ja mam pre zmenu "problem" s wifi. Vzdy pri zapnuti notasu sa mi automaticky zapne aj wifi,ktoru potom vypinam manualne cez Fn+F3. Ako sa da nastavit,ze pri zapnuti ntb zostane wifi vypnuta? Nie je to velka porucha,ale bolo by dobre mat moznost si to nastavit podla seba. Bluetooth sa takto sam od seba pri starte nezapina.
-
- občas něco napíše
Pánové a dámy, po reklamaci (výměna základní desky) můžu prohlásit, že notebook už nepíská
Otestoval jsem všechno možné od zapnutí webky, modrého zubu a připojení všeho možného do všech USB a notebook je úplně ticho. Škoda, že to tak nešlo hned po koupi, ale za ten týden a půl v servise mi to stálo
Otestoval jsem všechno možné od zapnutí webky, modrého zubu a připojení všeho možného do všech USB a notebook je úplně ticho. Škoda, že to tak nešlo hned po koupi, ale za ten týden a půl v servise mi to stálo
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
DonSaliery: Nepiska, zkusil jsem vse(webku,usb a nic) beru to tak, ze aj kdyby zacal tak to poslu primo ACERU a necham si ho reklamovat,nevidim vtom moc velke problemy,kdys je zaruka dva roky.
Na netu jsem se docetl ze da tento NB Mafiu 2 na hight na pekny FPS, jaky stim mate zkusenosti? Dnes pujdu nainstalovat.
PS: Ta vydrz me fakt dostala......
Myslim, ze lepsi koupe do 20 tisic neni....je to muj nazor,dekuji...
Na netu jsem se docetl ze da tento NB Mafiu 2 na hight na pekny FPS, jaky stim mate zkusenosti? Dnes pujdu nainstalovat.
PS: Ta vydrz me fakt dostala......
Myslim, ze lepsi koupe do 20 tisic neni....je to muj nazor,dekuji...
Jurike: Moc jsem ho jeste nezatezoval, ale normalne ma teplotu okolo 29-31%(pri brouzdani na internetu a psani ve wordu),hral jsem na nem jen nove wormsy Reloaded a je tichy jako myska(pri integrovane grafice,nejde slyset opravdu nic, pri vykonejsi atince uz jde slyset vetrak,ale zadny vyrazny zvuk,ktery by obtezoval
zitra ozkousim mafiu 2,Bad company 2 a crysis a dam vedet
zitra ozkousim mafiu 2,Bad company 2 a crysis a dam vedet
-
- občas něco napíše
Strako já jsem si koupil zalman nc 2000, podložka na každé straně přečnívá cca o centimetr, takže je velká tak akorát. Hry jsem zatim nehrál, ale díky podložce se mi ventilátor ještě ani jednou nesepl.
tak ted jsem na vaskach.jelikoz notebook piska, zitra dopoledne ho mam v planu zajit vratit (ve 14 denni lhute).disaster ted pise ze reklamace piskani vyrezi.jakou mam jistotu ze mi taky vymeni zakladni desku a problem se tim vyresi?muze jeste nekdo potvrdit zkusenost s reklamaci ohledne piskani?diky