ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Hrubeec píše:Nevíte někdo jestli ještě budou? nebo jestli nechystaj novou verzi? popřípadě kdy a zakolik bude??
5820TG zůstal ve dvou konfiguracích - jedna s 5470 (LX.PTP02.179) a druhá s 5650 (LX.PTN02.064 - 8GB RAM, 640GB HDD). Ta slabší s 5650 (o kterou ti asi šlo) není a asi nebude. Potkal ji stejný osud jako 3820T, kterou jsem málem už taky nesehnal.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
DonSalieri píše:Tak, ze servisu je doma. ALe furt jakoby hučí. Ale to bude asi disk. Nevím. Je to fakt můj první notebook a nevám, jestli to tak mám dělat. Asi to tak bude lepší. kašlu na to.
Vyměnili základovku, ale neřekli mi s přesností, jestli flashli i BIOS. Myslíte, že kdyby (kdybych) to flashnul, pískání nebo to hučení by se mohlo ztratit?
Tak hučí ti disk nebo píská procesor ? ... "šumení" disku je jeho přirozená vlastnost daná tím,že se točí =>flash biosu je blbost ... jinak co vím z vlastní zkušenosti,tak v servisu ti sami provedou update biosu,pokud technik zjistí,že tam máš nějakou starší verzi
ACER Aspire 6920G-582G32MN
Tento notebook byl jasným kandidátem při výběru pracovního notebooku, který bude sloužit doma a na soukromých výletech jako herní. Bohužel mě také odradilo pískání, ovšem u typu s 8GB ramem jsem zatím nic neslyšel. Ani nic špatného, ani nic dobrého, proto nevím, zda má význam dávat o pět tisíc navíc za ten lepší, aby to pak neudělal také. Procesor, který to způsobuje, to má totiž stejný.
Navíc jsem nepochopil, když 9z9 napsal, že slabší konfigurace s 5650 (přitom 5470 by neměla být silnější) je ještě k mání, což vychází na tu za cca 25 000,-
Princip nákupu u mě činí tyto parametry, ale pouze a vždy s přepínatelnou grafickou kartou. Ví tady někdo, který NTB toto nabízí jako 5820? Našel jsem akorát HP dv6 3040ec, ale tam není numerika, což možná oželím a koupím nějakou bezdrát pouze do auta pro firemní účely. Ale samozřejmě, pokud má někdo nějaký typ na přepínatelné grafiky, sem s nimi, určitě se na ně rád podívám.
Děkuji
Navíc jsem nepochopil, když 9z9 napsal, že slabší konfigurace s 5650 (přitom 5470 by neměla být silnější) je ještě k mání, což vychází na tu za cca 25 000,-
Princip nákupu u mě činí tyto parametry, ale pouze a vždy s přepínatelnou grafickou kartou. Ví tady někdo, který NTB toto nabízí jako 5820? Našel jsem akorát HP dv6 3040ec, ale tam není numerika, což možná oželím a koupím nějakou bezdrát pouze do auta pro firemní účely. Ale samozřejmě, pokud má někdo nějaký typ na přepínatelné grafiky, sem s nimi, určitě se na ně rád podívám.
Děkuji
Spatne jsi me pochopil a ja predpokladal, ze vis o cele nabidce 5820TG. Model 5820TG byl nabizen ve trech konfiguraich. Nejslabsi s grafikou 5470, druha s 5650 a treti taky s 5650, ale s 8GB RAM a 640GB diskem. Ta druha konfigurace (HD5650, 4GB RAM) je podle vseho stazena z trhu.
šátek: zkus google a kdyz nic nenajdes, tak je asi s nejvetsi pravdepodobnosti taky stahly
NB nepiska je tichy, vydrz je az neskutecna,ale mam jine problemy a to problemy s vykonem.
NB je stale vytizen na 20-30%vykonu ikdys nemam nic zaple na liste, procesu a sluzeb,je ale zaplich haba dej, ale ja vubec netusim co muzu a co nemuzu vypnout. Je zabrane 1,31GB pameti(pocitam stim ze to asi bere win 7).
Dale jsem videl ukazky,jak lidi hrajou mafiu2 na tomto NB na stredni uplne bez sekani a taky ze na hight to jde taky,ale pri vetsich efektech uz se seka. A me se zda ze se mi vse seka uz na low.
Dale kdyz mafiu2 vypnu,tak monitor zustane ztmaveny a nezesvetla,nechapui proc.
Za kazdou radu ohledne toho vykonu bude vdecny. Dekuji
NB nepiska je tichy, vydrz je az neskutecna,ale mam jine problemy a to problemy s vykonem.
NB je stale vytizen na 20-30%vykonu ikdys nemam nic zaple na liste, procesu a sluzeb,je ale zaplich haba dej, ale ja vubec netusim co muzu a co nemuzu vypnout. Je zabrane 1,31GB pameti(pocitam stim ze to asi bere win 7).
Dale jsem videl ukazky,jak lidi hrajou mafiu2 na tomto NB na stredni uplne bez sekani a taky ze na hight to jde taky,ale pri vetsich efektech uz se seka. A me se zda ze se mi vse seka uz na low.
Dale kdyz mafiu2 vypnu,tak monitor zustane ztmaveny a nezesvetla,nechapui proc.
Za kazdou radu ohledne toho vykonu bude vdecny. Dekuji
Ja z 3820T odinstaloval vse mimo Acer "restore" utilit a spousteni se mi zda rychlejsi. Jinak co jsem se dival, tak 5820TG s temi 8GB ram je v prodeji i nadale. Reference na nej asi nebudou proto, ze kazdy kupoval ten levnejsi model s touto grafikou (ten stazeny z trhu).
mam xbox 360 a psp, ale na vysokou si je brat nebudu,chci aby mi neco jelo i NB, jinak taky preferuju na hry konzole. Uz mi ta mafia jde na hight,neco jsem povypinal a je to dobre, jen jeste jedna otazka. Kdyz tu mafiu vypnu obraz mi zustane zatmaveny.
Nevite cim to muze byt? Neni to nejaky software od aceru na nejake automaticke ztmavovani a zesvetleni? Jen nechapu proc se to povypnuti nevrati....
Nevite cim to muze byt? Neni to nejaky software od aceru na nejake automaticke ztmavovani a zesvetleni? Jen nechapu proc se to povypnuti nevrati....