Mám HP DV6 1310c. Jsem první majitel. Chci se zeptat co je,
a k čemu slouží HP Support Asistent. Už několikrát se automaticky
tato funkce spustila (aktualizace ? ) ale vždy system nahlásí chybu. Nikdy se tato operace nedokončí. To samé se se stane když se pokusím tuto funkci zapnout sám.
Jestli dobře chápu, snaží se NB připojit na server HP. Nevím tím o co já,
ale hlavně můj NB přišel, a přichází.
Poradí někdo co s tím?
HP Support Asistent
poradím pouze jedinou věc - odinstalovat. Tento program od HP má být snahou o aktualizaci ovladačů, ale v nových Windows je už tato funkce integrována (a daleko lépe), takže je tento program prakticky zbytečný.
Taktéž doporučuji se zbavit všech HP Smart media programů, jejich funkci daleko lépe nahrazuje Windows Media Center, které už je také součastí každých novějších Windows (včetně TV tuneru apod.). HP soft patří do kategorie bonusových, kdežto programy od MS jsou s plnou technickou podporou. Navíc HP programy nejsou zrovna ideálně optimalizovány co se týče systémových prostředků..
Taktéž doporučuji se zbavit všech HP Smart media programů, jejich funkci daleko lépe nahrazuje Windows Media Center, které už je také součastí každých novějších Windows (včetně TV tuneru apod.). HP soft patří do kategorie bonusových, kdežto programy od MS jsou s plnou technickou podporou. Navíc HP programy nejsou zrovna ideálně optimalizovány co se týče systémových prostředků..
HP Support Asistent
Díky za odpověď, ale mám otázku. Když odinstaluji HP Support Asistent neodinstaluji zároveň soft pro DVD vypalovačku ?
ne-e.. jednak windows již mají podporu opět přímo v sobě, lze tak vypalovat přímo např. přetažením souborů ze složky na zapisovatelný disk (či "odeslat" soubor na jednotku DVD). A pak existuje spousta programů, které jsou na vypalování zaměřeny a mají i spoustu přídavných (a zejména užitečných vypalovacích) funkcí navíc - třeba produkty Nero, Ashampoo apod. Ovladač a jednotka odstraněním samozřejmě zůstane, pak už je to jen o výběru vhodného softu.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“