Nootebook na hry, filmy a surfovanie.
Tak najlepsi graficky vykon ti poskytne to HP G62-a50ec, aj ked od toho Lenova to velky rozdiel nebude. Znacky ako Acer, Asus, MSI odmietas?
Mafia 2 nie je az tak super narocna, na tom lepsom HP a Lenove myslim ze v nativnom rozliseni a low uplne v pohode.
Mafia 2 nie je az tak super narocna, na tom lepsom HP a Lenove myslim ze v nativnom rozliseni a low uplne v pohode.
ASUS F5SL, Core2Duo T5750 2.00 Ghz, 2 GB RAM, 250 GB HDD, ATI Radeon 3470 256MB VRAM
-
Gam3r
Jen by mě zajímalo jakého rázu jsou ty závady a z jakého rokuGam3r píše:Acer, asus, msi odmietam pre zle skusenosti kamaratov a znamych s tymito znackami. Je mozne ze za tuto sumu by som mohol mat lepsi asus ale zas mal som v ruke par asusov a konstrukcia neposobi prave presvedcivo. Sice sa v NB az tak moc nevyznam ale toto je len moj laicky nazor
Nemyslím si, že v té cenové relaci bude nějaký ten jiný notebook na tom lépe.To že neslyšíš na jiné značky špatná slova, znamená že jich není tolik aby se z toho dala udělat statistika, protože lidé kupují to co má nejlepší poměr cena/výkon a to vesměs acery a asusy jsou.Pokud tvrdíš že to nebude na přenášení, tak bych moc šasí neřešil.Dáš to na stůl, možná ješte na chladící podložku a prohýbat se ti to nemůže.
A pokud trváš na tom, že si něco zahraješ z nových věcí tak tě musím zklamat.Jednojádrový procesor i3 bude mít s mafií velké problémy a grafická karta dostane zahulíno.
Gam3r píše:Nejake dalsie tipy do 550 eur bez dph?
tak ja by som tam uz vela moznosti nevidel
mozno este
[ ODKAZ ]
myslim ze dnes uz take rozdiely v spracovani tych lacnejsich notebookov medzi znackami nie su, najma ak ho nebudes velmi prenasat a bude len lezat na stole, ale ako chces
Ondr4H píše:A pokud trváš na tom, že si něco zahraješ z nových věcí tak tě musím zklamat.Jednojádrový procesor i3 bude mít s mafií velké problémy a grafická karta dostane zahulíno.
core i3 maju dve jadra, ale je pravda ze v kombinacii s ATI 5470 / Geforce 310 to ziadne herne delo nebude, najma co sa tyka novych hier
ASUS F5SL, Core2Duo T5750 2.00 Ghz, 2 GB RAM, 250 GB HDD, ATI Radeon 3470 256MB VRAM
Já nevím, ale domnívám se že i5 bude na hraní úplně jiný kafe, zvlášt když má funkci automatického přetaktovaní a v podstatě to i šetří energii.Ta i3 je na výkonu mé stolní amd a už mám s novými hrami docela problém, zvlášte u těch jako mafie 2.Baz píše:ondr4h: Co blbneš? i3 je v pohodě, zvlášť lehce nataktovaný. Kdyby bylo v kombinaci s výkonnou grafikou, utáhne nový hry v klidu
Taktovat se mi jej neche, protože by mohla jít součástka stará tři roky taky lehce do háje.
P.s.:Ta mystifikace s i3 byla zapříčeněná mým už totálním selháním v rozeznávání procesoru řady i od intelu.V tom aby se čert vyznal, co je co!
Ondr4H píše:Já nevím, ale domnívám se že i5 bude na hraní úplně jiný kafe, zvlášt když má funkci automatického přetaktovaní a v podstatě to i šetří energii.Ta i3 je na výkonu mé stolní amd a už mám s novými hrami docela problém, zvlášte u těch jako mafie 2.Baz píše:ondr4h: Co blbneš? i3 je v pohodě, zvlášť lehce nataktovaný. Kdyby bylo v kombinaci s výkonnou grafikou, utáhne nový hry v klidu
Taktovat se mi jej neche, protože by mohla jít součástka stará tři roky taky lehce do háje.
P.s.:Ta mystifikace s i3 byla zapříčeněná mým už totálním selháním v rozeznávání procesoru řady i od intelu.V tom aby se čert vyznal, co je co!
taky bych neřekl, že procesor v tomhle hraje takovou roli - brzda je grafika. Schálně si srovnej výkon corei 3 a corei5: [ ODKAZ ]
(těch nejnižších s nejnižšími - jsou totiž taky různý typy v rámci tý jedný řady)
Určitě dobře, lepší by jsi to měl s 5740G, který je nástupcem.Ten má i5, grafiku ati 5650, která podporuje oproti té 4650 directx 11.Video jak na tom jede mafia 2 [ ODKAZ ].
Problém je, že je dražší a že ty nechceš acer.
Nechápu, ale tvou poznámku "kdyby to nebyl acer beriem hned".Právě že takové konfigurace a za cenu kolem dvaceti tisíc má pouze acer.Pokuď by to byl extra šunt a šmejd tak se to do dvou let projeví.
Problém je, že je dražší a že ty nechceš acer.
Nechápu, ale tvou poznámku "kdyby to nebyl acer beriem hned".Právě že takové konfigurace a za cenu kolem dvaceti tisíc má pouze acer.Pokuď by to byl extra šunt a šmejd tak se to do dvou let projeví.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“