HP Pavilion dv6-3040 - zkušenosti, rady
U této nové série.. těžko říct, to ukáže až čas. Měl jsem sice v ruce novou dv6 i dv7.. ale bohužel jsem ještě neměl čas se podívat dovnitř na konstrukci. Plasty i celková konstrukce vypadá docela bytelně, ale můj první dojem.. trochu jsem byl rozpačitý z provedení (a barvy mi nesedly vůbec). Ale to je jen vizuální dojem. Bohužel pro mě je tragická kombinace zapuštěné klávesnice plus nešťastné rozdělení směrových kláves nahoru a dolu.. V tomto směru zůstávám věrný starší edici dv6 se kterou jsem velice spokojen.
Já si na Paviliony tedy osobně nemůžu stěžovat, v mém okolí je spousta například dv5tek, které jsou přez vyloženou věkovitost docela spolehlivými držáky a výkonově drží krok i v dnešní době.
Já si na Paviliony tedy osobně nemůžu stěžovat, v mém okolí je spousta například dv5tek, které jsou přez vyloženou věkovitost docela spolehlivými držáky a výkonově drží krok i v dnešní době.
takže naladit mi nic nešlo, ale jsem na vesnici a tady na pokoji určitě nebudu mít signál a přes kábel jsem to nezkoušel.
Taky vám noťas v režimu spánku píská? Sotva ho uspím, když mám dané napájení, a bliká kontrolka, tak slyším dvou tónové pískání přesně s tím, jak bliká kontrolka. Jelikož jsem takhle spal a měl noťas kousek od sebe, tak jsem to docela výrazně slyšel a bylo to i dost otravné.
edit: Pískání se ozývá z adaptéru.
Taky vám noťas v režimu spánku píská? Sotva ho uspím, když mám dané napájení, a bliká kontrolka, tak slyším dvou tónové pískání přesně s tím, jak bliká kontrolka. Jelikož jsem takhle spal a měl noťas kousek od sebe, tak jsem to docela výrazně slyšel a bylo to i dost otravné.
edit: Pískání se ozývá z adaptéru.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nijak.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Tak mám jednu vtipnou zkušenost s reklamací tohoto NB. Jak jsem již psal, pokazil se mi disk, poslal jsem ho na reklamaci (BYLO TO DO POLSKA). Po 6-ti dnech jsem jim zavolal a řekli, že už je opravený a na cestě. Po dalších 2 pracovních dnech jsem volal UPS, kde ho mám, prý na špatné pobočce a za 2 dny, že ho mám určitě doma. Za 2 dny nic, tak jim zase volám a oni, že zjistí, co se stalo a ozvou se za půl hodiny. Další den jsem volal znovu, protože se neozvali, řekli mi totéž. Potom se konečně ozvali a řekli, že se nemůžou dovolat na pobočku, kde by měl být a že se ještě ozvou. Neozvali, tak další den zase volám a oni, že se dovolali, ale na pobočce, že není, tak že udělají inventuru na všech pobočkách, zkusí ho někde najít a do týdne mi dají vědět. Další den volali z HP servisu, jestli mi už přišel, tak jsem řekl že ne. Oni tak dobře, ještě se ozveme. Po dalších 2 dnech(dnes) se ozvali, že byl po cestě odcizen, a jestli chci vrátit peníze, nebo poslat nový. Tak jsem si nechal poslat nový a doufám, že brzo přijde.
HP Pavilion DV6-3040ec
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Důležitá věc - pokud budete reklamovat pavilion, nedělejte to přes to v krabici uvedené číslo, protože by šel do polska.
Místo toho si objednejte bezplatně kurýra u VSP Data (nebo jej odneste do některého servisu HP (pro business notebooky); tam jsou s VSP Data už domluveni a notebook přepošlou). Pak máte jistotu, že se pavilion bude opravovat v ČR (v Táboře).
Místo toho si objednejte bezplatně kurýra u VSP Data (nebo jej odneste do některého servisu HP (pro business notebooky); tam jsou s VSP Data už domluveni a notebook přepošlou). Pak máte jistotu, že se pavilion bude opravovat v ČR (v Táboře).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“