ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
5920TG
Ahoj, tak mi včera dorazil tento notes a jsem věru spokojený, jen mi nefunguje rolování na touchpadu a ani ten Multi-gesture, hlavně že se tím notes chlubí na štítku ... nevíte někdo co s tim, nějak se bez toho nedokážu obejít, že by reklamace? Ksakru ...
5820TG
Stále se hrabu v notesu a našel jsem ve správci zařízení "Další zařízení-řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI" -nefunguje protože prý došlo k chybě, mám u něho vykřičník a aktualizace ovladače ani online ani v compu není, ovladač neznámý ... nevíte co s tim??? Pls Help ...
nemá to spojitost s tim touchpadem?
nemá to spojitost s tim touchpadem?
-
- občas něco napíše
Osobně si myslím, že v tom bude nějaká srágora od nVidie (GT330M) nebo slabší Radeon. Pochybuju, že by do notebooku u kterého jde primárně o výdrž dali HD5850.
R-VanDerLe pískání je slyšet v tichu, takže hudbu asi nepřehluší, ale je lepší ho vyreklamovat.
R-VanDerLe pískání je slyšet v tichu, takže hudbu asi nepřehluší, ale je lepší ho vyreklamovat.
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
tak pokud pominu 5820 s 8BG ramů, tak se nabízí tento docela supr hráč, ale nevím o něm nic.
http://clanky.katalognotebooku.cz/noteb ... msi-ge600/
http://clanky.katalognotebooku.cz/noteb ... msi-ge600/
-
- občas něco napíše
Trochu infa co mi teď poslali:
Vámi poptávaný notebook je již vyprodán, další kusy již zřejmě nebudou.
21.9. bude dostupný nový model (u dodavatelů je již skladem, ale zatím se nesmí prodávat)
je to model s lepším procesorem a větším pevným diskem
ACER ASPIRE 5820TG-5464G75Mnks / 15.6" HD WXGA CB LED / Core i5 460M / ATI Radeon HD 5650 1GB DX11 / 2x2GB DDR3 / 1x750GB / NSM8X / 802.11bgn / 6 cell 3.0 / 1.3MP HD CrystalEye / BT / O10PKR / W7HP64
Běžná cena je 25000,- Kč vč.DPH
Jako kompenzaci za nedodání původně objednaného modelu, nabízíme na tento nový model výhodnou cenu: 22999,- Kč vč. DPH a poplatků
22-23.9. by mohl být produkt u Vás za tuto speciální cenu
Sice jsem si objednal HP PAviliona a dneska mi dojde, ale fest mě dráždí, že bych využil 14ti denní lhůty na vrácení a předobjednal si tohle.
Vámi poptávaný notebook je již vyprodán, další kusy již zřejmě nebudou.
21.9. bude dostupný nový model (u dodavatelů je již skladem, ale zatím se nesmí prodávat)
je to model s lepším procesorem a větším pevným diskem
ACER ASPIRE 5820TG-5464G75Mnks / 15.6" HD WXGA CB LED / Core i5 460M / ATI Radeon HD 5650 1GB DX11 / 2x2GB DDR3 / 1x750GB / NSM8X / 802.11bgn / 6 cell 3.0 / 1.3MP HD CrystalEye / BT / O10PKR / W7HP64
Běžná cena je 25000,- Kč vč.DPH
Jako kompenzaci za nedodání původně objednaného modelu, nabízíme na tento nový model výhodnou cenu: 22999,- Kč vč. DPH a poplatků
22-23.9. by mohl být produkt u Vás za tuto speciální cenu
Sice jsem si objednal HP PAviliona a dneska mi dojde, ale fest mě dráždí, že bych využil 14ti denní lhůty na vrácení a předobjednal si tohle.
NO tak nářez, teď to zkusit porovnat, protože cena těchto modelů je skoro stejná a pak už jen řešit. Je 8gb paměti lepší nebo je lepší vzít ten co vyjde?
A taky jsem zvědavej, jakou výdrž bude mít, respektive s jakou baterií bude vpuštěn do světa. To bych možná uvažoval i o starším s 9-ti článkovou, kvůli výdrži.
A taky jsem zvědavej, jakou výdrž bude mít, respektive s jakou baterií bude vpuštěn do světa. To bych možná uvažoval i o starším s 9-ti článkovou, kvůli výdrži.
Konviss píše:to piskani te nejak omezovalo, nebo tak neco? i kdybymi zacal piskat a bylo to opravdu neco co sotva uslysim tak po reklamaci nejdu....
Zalezi jake mas usi me to nehorazne lezlo na nervy... v tichu to rusilo nehorazne. A s vedomim, ze toto piskani lze eliminovat a ja to neudelal bych nemohl zit