Zdravím, chtěl jsem nainstalovat Windows 7 do svého nb. Fujitsu Siemens Amilo L7310GW. Ale nejde to. Windows 7 hned po prvním startu vyhodí modrou obrazovku s chybou a ne¨něčím o ACPI. Update BIOSu a tak. Bios jsem teda chtěl updadovat ale žádný nový Bios jsem na stránkách výrobce Fujitsu nenašel.
Zkusil jsem tedy Visty, mám nějakou betu - ale tam mě nefunguje grafika pořádně. Nenašel jsem ovladače pro vistu ani pro 7.
Grafika je S3G UniChrome Pro IGP integrated in VIA PN800 (Onboard)
Děkuji moc.
Nejde nainstalovat Windows 7
-
- guru
-
- guru
XP na tom používám - spíš je musím používat, vývoj aplikací pro windows to vyžaduje
Ubuntu používám, konkrétně 10.04. Problém je s tím že mě nefungují USB porty, grafika nemá ovladače v linuxu takže 3D nepodporuje, ale na filmy přehraje.
Ty USB se vyřešili jednoduše, kompilací vlastního DSDT do kernelu. Takže to bylo způsobené také ACPI tabulkou v BIOSu. Bohužel opravit jí neumím, spíš by to chtělo udělat nový bios a odstranit tyhle chyby. Jenže toho se nedočkám u notebooku který je 4 roky starý.
Co konkrétně vadí u těch Win7 nevím...
Ubuntu používám, konkrétně 10.04. Problém je s tím že mě nefungují USB porty, grafika nemá ovladače v linuxu takže 3D nepodporuje, ale na filmy přehraje.
Ty USB se vyřešili jednoduše, kompilací vlastního DSDT do kernelu. Takže to bylo způsobené také ACPI tabulkou v BIOSu. Bohužel opravit jí neumím, spíš by to chtělo udělat nový bios a odstranit tyhle chyby. Jenže toho se nedočkám u notebooku který je 4 roky starý.
Co konkrétně vadí u těch Win7 nevím...
-
- guru
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“