Acer Aspire Gemstone 6935G - přehřívání
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Acer Aspire Gemstone 6935G - přehřívání
Ahoj všichni, dlouho jsem měl s noťasem klid, ale co vyšla nová Mafia, tak se mě začal noťas pěkně přehřívat. Dokonce tak moc, že se po několika minutách hraní vypne. Mám pod ní podložku, s X větráčkama, takže neleží ani na stole a i přesto má tendenci se zahřívat. Myslíte, že by mohlo pomoci rozdělání notebooku a vyčištění větráčků? Bohužel už ho nemám v záruce, takže se mi do servisu nechce posílat = )) dík za rady a tipy = ))
Acer Aspire Gemstone 6935G | 16" Full HD | C2D T9400 2.53GHz | 4GB RAM | GeForce 9600M GT 512MB | HDD 300GB | Win Vista (32bit)
teplovodivé pasty kúpiš v každom špecializovanom obchode s PC,je lepšie investovať do kvalitnejšej pasty(testy nájdeš na nete)...medzi tie lepšie patrí Arctic Cooling MX-2,ktorá stojí cca 170Kč...ale pastovanie CPU a GPU je už trocha zložitejšie,pokiaľ si zručný nemusel by to byť žiaden problém.ako sa nanáša pasta nájdeš videá na youtube...ale budeš musieť odmontovať vetráčik s heatpipe...ale pokiaľ teploty klesli o dosť,tak to zatiaľ nemusí byť nutné
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station