Sekání her, GX633
Sekání her, GX633
mám problém sekají se mi hry, zatím jsem zkoušel jen 2. Fifa08 a fifa10 obě se mi sekají na jakékoliv úrovní detailů. Zkoušel jsem ovladače přímo od MSI i z Nvidia.com a je to stejné žádná změna, nenapadá vás kde by mohl být zakopaný brouk?? Teplotou to podle me neni, eveverst ukazuje teplotu na GPU diode nejakych 60° pri zapnuté hre. Tyhle hry by to mela sežrat bez mrknutí oka... napadlo me ,ze by mohl být problém s directX. Nějaké rady ?
- Chlebovnik
- guru
-
- občas něco napíše
Re: Sekání her, GX633
Mam stejny problem zatim u Gta san andreas sekani ve vsech rozliseni a detailech,skousel jsem i max payne2 v plnem rozliseni a to uz docela slo ale par sekacek se vyskytlo,mam nejnovejsi ovladace na gk GT130M,system XP pro 32bit.Zatim skousim ovladace,mam problem i s ovladaci na desku nvidia MCP77,resp.sitoveho adapteru.
WIN+X
Tiez mam tento notas a pod win7 som mal ten isty problem.Stlacit win+x a zasjktnut v sprave napajania maximalny vykon, potom notes vypnut, vybrat a nasledne zandat baterku, zapnut a malo by to fachat....Snad si to pamatam dobre pac som nan dal linux