![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
robil ako z Vistou tak aj so Sedmičkami keď vyšli.
Ale keď som si kúpil tento stroj za 40000Kč spolu s Win 7 ULTIMATE
tak som si povedal že do toho už žiadnu "warez" verziu Winu nedám.
Ale toto je zase na inú debatu.
Erricco píše:Jarisps3 - kto hovorí, že musíš mať originál DVD ?
Stiahni akukoľvek verziu 64bit ultimate CZ z netu a pri inštalácii len použi svoj serial number ktorý máš na etikete zospodu notebooku
Tým budeš mať LEGALNU verziu, kedže o tom či máš system legalny, alebo nie rozhoduje práve a IBA to číslo ...
Erricco píše:ja mám v notebooku verziu Ultimate, neviem ako ty ...
V čom je rozdiel u originalnej verzie a warez verzie vypálenej na DVD ???? ( nemyslím teraz kadejaké black edition a pod. len originál ISO stiahnutie z netu a vypálené na DVD)
Na disku potom zmažem ten 20GB oddiel čo mi len zbytočne zasiera miesto a Win preinštalujem kedykoľvek z DVD.
To že máme notebooky za 40 - 50 litrov na tom nič nemení, poznám chalanov čo maju booky za 100 000 a majú tam 80% softu s crackom
Erricco píše:ja mám v notebooku verziu Ultimate, neviem ako ty ...
V čom je rozdiel u originalnej verzie a warez verzie vypálenej na DVD ???? ( nemyslím teraz kadejaké black edition a pod. len originál ISO stiahnutie z netu a vypálené na DVD)
Na disku potom zmažem ten 20GB oddiel čo mi len zbytočne zasiera miesto a Win preinštalujem kedykoľvek z DVD.
To že máme notebooky za 40 - 50 litrov na tom nič nemení, poznám chalanov čo maju booky za 100 000 a majú tam 80% softu s crackom
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů