Zdravim, chcel by som sa opytat, niekoho kto ma tieto notebooky alebo ma prehlad, ktory z tychto sa oplati viac. Obe maju HD5870, rozdiel je v procesoroch (430M a 720QM) a RAM (4GB a 6GB). Cenovy rozdiel medzi nimi mam 200€. Teda ktory z tychto sa podla Vas viac oplati? Vdaka
i5:
http://datacomp.sk/asus-g73jh-ty112v-sk_d81349.html
i7:
http://datacomp.sk/asus-g73jh-ty089v-sk_d71522.html
ASUS G73JH - i5 vs. i7
Hm...záleží kolik chceš utratit.Já osobně bych radši koupil to nové MSIčko GX 660 za 27k.Narozdíl od Asusu má lepší BIOS a plnou konektivitu.Ale dělej jak myslíš.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Jak pise Roman, tak nove MSI ma lepsi konektivitu, ale tu ja bych treba ani nevyuzil a vadil by mi kolotocarsky vzhled.
Jinak k tem procesorum, ja mel G73 s Core i5 a byl to nejtizsi notas co jsem kdy mel. Perfektni zpracovani, tichounky i pri zatezi a vubec netopil. Doted lituji, ze jsem ho prodal.
Verze s Core i7 ma lepsi FPS ve hrach o 1-3FPS, takze si muzes udelat jasno sam, jestli se vyplati. Pro ciste hrani her nikoliv.
Jinak k tem procesorum, ja mel G73 s Core i5 a byl to nejtizsi notas co jsem kdy mel. Perfektni zpracovani, tichounky i pri zatezi a vubec netopil. Doted lituji, ze jsem ho prodal.
Verze s Core i7 ma lepsi FPS ve hrach o 1-3FPS, takze si muzes udelat jasno sam, jestli se vyplati. Pro ciste hrani her nikoliv.
Asus ROG Strix G18
OK, vdaka, viacemenej som rozhodnuty pre tu i5 uz.
Orgasmic a cital som niekde prispevok, ze Ti na nom neslo GTA4 plynule, to asi len tu a v Mafii 2 to zavazi. Ja planujem vaznejsie hrat akurat TDU2, novu F1 a COD4 mp, a Crysis. Takze to by mohlo spokojne utiahnut. Ale ked sa Ti chce, tak mozes sem napisat, ake hry si skusal a ako isli. Diky
Orgasmic a cital som niekde prispevok, ze Ti na nom neslo GTA4 plynule, to asi len tu a v Mafii 2 to zavazi. Ja planujem vaznejsie hrat akurat TDU2, novu F1 a COD4 mp, a Crysis. Takze to by mohlo spokojne utiahnut. Ale ked sa Ti chce, tak mozes sem napisat, ake hry si skusal a ako isli. Diky
Zpět na „Jaký vybrat notebook“