Win7 product key
Win7 product key
Zdravim na novem notasu mam na licencnim stitku toto.
Windows 7 PRO OA
Lenovo Singapoare
Moje otazka z ni, co snim mohu naistalovat a byl windows legalni ?
Win 7 Profesional CZE 32 bit
Win 7 Profesional CZE 64 bit
Win 7 Profesional ENG 32 bit
Win 7 Profesional ENG 64 bit
Windows 7 PRO OA
Lenovo Singapoare
Moje otazka z ni, co snim mohu naistalovat a byl windows legalni ?
Win 7 Profesional CZE 32 bit
Win 7 Profesional CZE 64 bit
Win 7 Profesional ENG 32 bit
Win 7 Profesional ENG 64 bit
drive "IBM ThinkPad T40p" nyni "Lenovo ThinkPad T400s"
dam to sem
z pochybneho zdroja sa ku mne dostal notebook s windows 7, potreboval by som zistit ci je ten win7 legalny.
aktualizacie, overenie pravosti na stranke microsoftu - vsetko OK, je tam dokonca aj security essentials.
len mi to nejde do hlavy lebo na ntb je licencna OEM nalepka XP, a ten clovek co ho mal pred tim by urcite windows 7 nekupoval, da sa to este nejak zistit?
Dakujem
aktualizacie, overenie pravosti na stranke microsoftu - vsetko OK, je tam dokonca aj security essentials.
len mi to nejde do hlavy lebo na ntb je licencna OEM nalepka XP, a ten clovek co ho mal pred tim by urcite windows 7 nekupoval, da sa to este nejak zistit?
Dakujem
FS Amilo Pi2540 - Win XP SP3 / Win 7 Ultimate / Ubuntu 10.04 LTS
legalny win7 = ma nalepku (COA stitok) pre win7 a mas doklad o jeho kupe. bez dokladu o nakupe a COA stitku nie je legalne nic.
http://oem.microsoft.com/script/Content ... eid=551687
Zákazníci mají licenční práva pouze za předpokladu, že jim byla udělena platná licence v době distribuce softwaru. Aby koncoví uživatelé mohli prokázat legálnost licence, velmi jim doporučujeme, aby si uchovali následující materiály:
1. veškerý software a jeho součásti (včetně médií a příručky),
2. certifikát COA,
3. smlouvu EULA,
4. doklad o nákupu.
Poznamenejme, že vlastnictví samotného disku CD se softwarem není dostatečným důkazem legálnosti licence (a to i v případě, že je tento disk pravý).
http://oem.microsoft.com/script/Content ... eid=551687
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
mozno som sa zle vyjadril...
chcel som vediet ako zistit ci to nie je nejaka cracknuta 7 ktora sa stale tvari OK
FS Amilo Pi2540 - Win XP SP3 / Win 7 Ultimate / Ubuntu 10.04 LTS
Hm pokud je mi známo, pořád ještě v našem právním systému musíme ctít presumpci neviny. Ten kdo tě nařkne z toho, že máš sw nelegálně to musí dokázat, nikoli obráceně! Nevím jakým způsobem by ti někdo vyvracel, že ten originál média nemáš legálně a funkční klíč jsi někomu uzmul, pokud tento je fakticky v pořádku... (Jako soukromá osoba nemáš ani žádnou povinnost cokoli z těch papírů skladovat)...
Samozřejmě pokud máš něco nainstalováno a ošetřeno crackem, máš bez faktur smůlu.
Pokud si xceš být jistý, co takhle kontaktovat MS, jestli ti mohou legálnost SW potvrdit?
Samozřejmě pokud máš něco nainstalováno a ošetřeno crackem, máš bez faktur smůlu.
Pokud si xceš být jistý, co takhle kontaktovat MS, jestli ti mohou legálnost SW potvrdit?
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
HP sa predava z 32-64bit windows, ked si to kupoval tak si sa mal viac o to zaujimat čo vlastne kupuješ, pokial sa to da tak vrat notebook bez udania dovodu a potom si kup zo 64Bit systemom ak ti to vadi že je tam 32Bit system
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“