Lenovo
Lenovo
Dobry den, na pul roku ziju v americe a potrebuji si poridit notebook. Hodne lidi mi doporucovalo Lenovo, takze: www.lenovo.com (nahore US),co me prekvapilo,ze spoustu NB si muzu zakaznik upravit. Ja osoben sem pomerne notebooku neznaly, tak prosim o radu:) specifikace:
-cena do 950$
-velikost 14-15'6..spis bych byl pro 14-14'1-sem student:)
-nejnarocnejsi operce ktery by mel notebook provozovat sou asi hry(nejaka odpovidajici graf karta)
-RAM sem si predstavoval aspon 3GB, ale jakozto neznalec si necham poradit
-v procesorech nejsem schopnej posoudit jaky je mezi nimi rozdil
-aspon prumerny zvuk
-NB budu pouzivat i jako stolni PC
ja mel v oku modely T410i a L412
dekuju moc za kazdou radu:)
-cena do 950$
-velikost 14-15'6..spis bych byl pro 14-14'1-sem student:)
-nejnarocnejsi operce ktery by mel notebook provozovat sou asi hry(nejaka odpovidajici graf karta)
-RAM sem si predstavoval aspon 3GB, ale jakozto neznalec si necham poradit
-v procesorech nejsem schopnej posoudit jaky je mezi nimi rozdil
-aspon prumerny zvuk
-NB budu pouzivat i jako stolni PC
ja mel v oku modely T410i a L412
dekuju moc za kazdou radu:)
Naposledy upravil(a) ugh.gf dne 24 zář 2010 20:47, celkem upraveno 1 x.
podstatná věc - jaké hry budeš hrát?
Od toho se bude odvíjet celý zbytek notebooku (resp. grafická karta) a předem ti říkám, že jestli to mají být nové náročné hry, Thinkpad to nakonec asi nebude....
Od toho se bude odvíjet celý zbytek notebooku (resp. grafická karta) a předem ti říkám, že jestli to mají být nové náročné hry, Thinkpad to nakonec asi nebude....
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Jednoznačně tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80051
ok sorry spatne sem se vyjadril, nema cenu se hadat kvuli vete, protoze je to neproduktivni
pokavad se vyznas v NB muzu se zeptat na tvuj nazor na IdeaPad Y460 http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/cont ... 41472E2759 ten model uprostred, dik

Materíálově jsou ideapady na úrovni obyčejného multimedíálu,jinak samozřejmě výkonostně je velmi slušný(na Mafii II bude stačit)
Tvoji znamí ti rozhodně doporučovali řadu ThinkPad-ano ta je kvalitativně velmi vysoko,ale thinkpad na kterém si zahraješ Mafii II je okolo těch 45 tisíc,protože tyto notebooky jsou primárně určeny pro kancelářskou práci
Já si koupil ten Acer 3820TG a jsem spokojen,není to sice nějakej hliník typu Macbook,ale rozhodně se po roce nerozpadne
Jinak ještě bych napsal,že v Aceru je vypínatelná grafika,která ti umožní pracovat na baterii klidně i těch 7 hodin reálnýho času, u toho Lenova nevím,nikde o tom nepíšou,ale asi taky
Tvoji znamí ti rozhodně doporučovali řadu ThinkPad-ano ta je kvalitativně velmi vysoko,ale thinkpad na kterém si zahraješ Mafii II je okolo těch 45 tisíc,protože tyto notebooky jsou primárně určeny pro kancelářskou práci
Já si koupil ten Acer 3820TG a jsem spokojen,není to sice nějakej hliník typu Macbook,ale rozhodně se po roce nerozpadne
Jinak ještě bych napsal,že v Aceru je vypínatelná grafika,která ti umožní pracovat na baterii klidně i těch 7 hodin reálnýho času, u toho Lenova nevím,nikde o tom nepíšou,ale asi taky
Zpět na „Jaký vybrat notebook“