Glare Technologie

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
vicemene
občas něco napíše

Glare Technologie

Příspěvekod vicemene » 16 črc 2007 13:59

máte někdo zkušenosti s různými technologiemi lesklých displejů? Myslím tím, jestli jsou v nich nějaké propastné rozdíly (hlavně co se týče lesklosti/matnosti).

Snažím se totiž vyhnout lesklým displejům, jako čert kříži. Měl jsem na půl dne půjčený notebook (Dell Inspiron s Truelife), a moc se mi práce na něm nelíbila. Ale třeba to bylo konkrétně Dellem... ?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 16 črc 2007 15:18

Ale ano, su. Napr. na ASUSoch som si vsimol take vlnenie tej "lesklej" folie, na HPcku su zasa rozdiely medzi 15,4" WXGA glare a 17" WSXGA+ glare co do lesklosti...

C

vicemene
občas něco napíše

Příspěvekod vicemene » 16 črc 2007 15:24

Konkrétně u HP, to je jak? Tzn. je 17 displej lesklejsi, nez 15? Nebo naopak? Trochu mě mrzí, že není možnost si HP nikde prohlédnout naživo (respektive, neznám nikoho, kdo by ho měl).

CeCo

Příspěvekod CeCo » 16 črc 2007 15:44

No, ja som tych HP uz par videl ;)

Takto:
Paviliony maju podla mna vyssi maximalny jas nez business notasy. Porovnavam teraz viacere Paviliony s nx9420 WSXGA+ glare a nx7400 WXGA glare. Panely boli od viacerych vyrobcov, tie sa nejako extra nelisia. LG.Philips ma mozno o nieco nizsi jas nez taiwanci (AU Optronics, ChiMei) pri Pavilionoch, ale nejake extra rozdiely tam nie su. Skor uvidis rozdiel medzi business a Pavilionom.

C

Zpět na „Hardware“