m4o108 píše:...chtel vymenit za 13ku, ale je to fakt znatelnej rozdil...
V čem je znatelný rozdíl ? 13" nemá akorát DVD mechaniku - cpu a grafika je stejná (což je v tomto threadu považováno u ntb jako jediná důležitá věc ).
hele, o mechanice nemluvim mechanika je vetsine lidi celkem na dve veci... jde o pouziti notebooku na jinou, nez kanceralskou praci....rekneme, ze si chci zahrat nejakou hru, chci pracovat ve photoshopu, nebo se chci podivat na film se "trochu" vetsim pozitkem.... reknu ti, tohle ti 13ka nenabidne.... jo a argumenty ala pripoj si tam externi monitor neberu;) externi monitory acer k notebookum zdarma nedodava
Ale vždyť 13", 14" i 15" má stejné rozlišení. Tj. hra i photoshop ti na 13" dá to stejné jako 15". Pouze u filmu máš větší plochu (ale žádné nové detaily taky neuvidíš). Z mého pohledu je 15" jen cihla a efekt má jen pro lidi s horším zrakem
edit: aha, no u mě a mladé je to přesně opačně - 15" je pro nás moc velká, těžká a nepohodlná.
Naposledy upravil(a) 9z9 dne 26 zář 2010 13:04, celkem upraveno 1 x.
Neji píše:9z9: kde mam sehnat tu CZ jazykovou verzi? =D....
Na webu Microsoftu. Bohužel mi utekla jedna důležitá maličkost:
"To switch from English to the Czech language, you will need to have the Windows 7 Ultimate edition installed. This edition comes with the capability to use the freely available MUI (Multi-lingual User Interface) Language packs".
V minulosti jsem "měl vždy" ultimate verze OS, takže s jazyky se dalo hrát.
PS: nevolil jsi si po prvním spuštění Windows jazyk a zemi ? Není v tomto zakopaný pes ?
nob píše:Více mně ale štve a opravdu hodně: neustálé náhodné cvakání/lupání, a to celkem hlasité, z pravé dolní části ntb, patrně tam kde je umístěný disk. Člověk pak už podvědomě čeká kdy to zase cvakne a fakt se nedá soustředit na práci. Je to normální, nebo mám zkusit reklamaci ? Díky za postřehy, zkušenosti.