Cyberbook.eu ? O 50% levnější ceny nebo podvod?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 22 zář 2010 20:41

Já bych si zase počkal na to otevření kamenné prodejny v říjnu. Nakoupil přímo tam a zaplatil hotově.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

xxsml
píše často

Příspěvekod xxsml » 22 zář 2010 21:01

Podíval jsem se do obchodního rejstříku, na Jana Fišera z Oseka je napsáno 10 firem, z nichž tyto 4 jsou v likvidaci: Proisol, Bohemia Money, GV plus, Milmar. Koukám, že pan Fišer je takový všeuměl, jeho firmy se zabývají kde čím...
Lenovo ThinkPad SL500, C2D P7370, 4GB, nVidia GeForce 9300M, 15,4'' WSXGA+, W7

Alkeash
občas něco napíše

Příspěvekod Alkeash » 25 zář 2010 17:43

to Swarm: tak co jak dopadl brácha už něco přišlo nebo jak ? ..

UfOuN2010
občas něco napíše

Příspěvekod UfOuN2010 » 27 zář 2010 20:25

Alkeash píše:to Swarm: tak co jak dopadl brácha už něco přišlo nebo jak ? ..

no to jsem taky zvedevej xD
tohle je ta zasilaka jeho brachy: http://www.cpost.cz/cz/nastroje/sledova ... bmit&go=ok

21.9. byla dorucena na misto urceni ale v NAchode!!! pritom vsichni kdo se motaji kolem Fisera jsou kolem Usti a Teplic....... a sidlo v Praze na Vinohradsky. Kua jak tohle dopadne.....

duge

Příspěvekod duge » 28 zář 2010 17:40

Já jsem si před týdnem objednal zboží mno uvidíme jak to dopadne pošlu pak info jak to dopadlo

UfOuN2010
občas něco napíše

Příspěvekod UfOuN2010 » 28 zář 2010 23:21

duge píše:Já jsem si před týdnem objednal zboží mno uvidíme jak to dopadne pošlu pak info jak to dopadlo

vzhledem k tomu ze inzeruje i v annonci pod ruznymi emaily na hotmail,seznam, live apod. tak tomu moc sanci nedavam :?

petraslavek
občas něco napíše

Příspěvekod petraslavek » 30 zář 2010 16:30

Tak jsem si taky naběhla - Náchod a šmytec. Zvažujete žalobu, nebo aspoň nějakou protiakci - nemůže přece mávat rejstříkem a tvářit se jako dobroděj. Chci podat trestní oznámení, informaci ČOI a samozřejmě FU.

petraslavek
občas něco napíše

Toto mi dnes přišlo:

Příspěvekod petraslavek » 01 říj 2010 16:00

celou situaci resim jiz druhy tyden.
Po dodavce minuly tyden ,jsme okamzite vsem trem vratily penize.
Situace je velice slozita.partner v Honkongu ma finance za veskere zaplacene zbozi a prvni i druha dodavka byla reklamovana.
Vse resim v zahranici osobne.
Pravdepodobne ukoncime spolupraci a budeme nuceni vratit penize za notebooky, byt tyto prostredky jsou v Asii.
Na vse mam dokumenty.
Ja sam se budu obracet na UOOZ policie CR o pomoc.

Nase firma v kazdem pripade dostoji svym zavazkum , a pravdepodobne ja jediny budu tim kdo vse bude muset odfinancovat z vlastnich zdroju,jelikoz spravuji cizi prostredky na burze a na zaklade toho tecou do nasi spolecnosti penize kazdy mesic.

Ja Vam nebranim se obratit na Policii.

Na druhou stranu ,byt ja sam budu podavat trestni oznameni a vim ze to nebude k nicemu, budu zadat nase klienty o klid a poseckani kvuli vraceni plateb.

1/
bud do vraceni prostredku ze strany dodavatele-coz muze trvat roky

2/
ze nam klienti poseckaji a mesicne muzeme uspokojiz zhruba 20% zakazniku s vracenymi platbami.

Budeme zadat zakazniky ,kteri budou mit s nami trpelivost o poseckani 3 mesice s navysenim 10% a nebo
6 mesicu s navysenim 20% z zaplacene faktury predem.

my tyto prostredky vyplatime z nami spravovynych fondu na burze .

Ostatni zakaznici budou dostavat vlozene prostredky v tom casovem pomeru jak k nam smerovaly.v 100% vysi.

V okamziku kdy Policie jako slon v porcelanu nam obstavi ucty , prestanu mit dojem ze musim nekomu neco vracet z vlastnich prostredku a pockam az na vysledek vysetrovani policie CR.

a na to kdy nam partner z Ciny a Honkongu vrati finance.

cele toto bude o vikendu dano na nas web.

zatim jsem v cizine a snazim se vse vyresit tak aby notebooky normalne dorazily do CR tak jako vzorky a bylo vse bez problemu.

preji hezky vikend

jan

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 01 říj 2010 17:26

Tohle je imho pěkná kravina. Když se totiž podíváte na ten web, stále tam lze nakupovat notebooky, takže nemám pochybnosti o tom, že to bylo vytvořeno jako podvod.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

xxsml
píše často

Příspěvekod xxsml » 01 říj 2010 17:44

Tohle bylo jasný hned od začátku, že to takhle dopadne, vypadalo to na jasný podvod, což se potvrdilo.

A co ten pán napsal ohledně obstavení účtů policií, tak by to bylo nejlepší, aby to policie udělala okamžitě, ale je klidně možné, že už veškeré peníze stačil převést někam do zahraničí a už si někde válí šunky na Bahamách.

petraslavek
občas něco napíše

Příspěvekod petraslavek » 01 říj 2010 17:47

Koliks toho nakoupil?
Mě je to vcelku fuk - vše mám připraveno na to trestní oznámení atd atd.
Nepíšeš, jaké protiakce podnikáš, pokud jsi také "nakupoval". Pokud jen nadáváš a házíš vulgárními výrazy po fórech, pak je tvůj příspěvek o ničem.

petraslavek
občas něco napíše

Příspěvekod petraslavek » 01 říj 2010 17:48

Policie to neudělá z leknutí, ale na nějaký popud a ten se od "kecálků" nedá očekávat.

petraslavek
občas něco napíše

Příspěvekod petraslavek » 01 říj 2010 17:52

A zkus se válet na Bahamách za cca 200 000 ká čé, schválně jak dlouho to vydržíš. POtřebuje si nahrabat, takže ohrožení nevítá:)

xxsml
píše často

Příspěvekod xxsml » 01 říj 2010 18:52

Já nic nenakoupil a ani bych to neudělal, protože ten e-shop působil okamžitě podezřele a na toho pána je napsáno 10 firem, většinou v likvidaci, což se dá snadno zjistitz obchodního rejstříku. Takže prostě nejsem tak blbej, abych tam něco koupil, navíc když chce peníze předem a zboží dodá až za 14 dní. Taky tam chybí jakékoli obchodní podmínky. Moje zásada je taková, že si zboží objednávám zásadně na dobírku, kdy platim až dopravci, předem platim jen v e-shopu, kde jsem si několikrát ověřil, že je to seriózní obchod.

Nechápu proč na mě útočíš, je to opravdu tvoje hloupost, žes tam nakoupila a skočila tomu člověku na lep. Z mého přechozího příspěvku vyplývá cenná rada, neotálet a okamžitě podat trestní oznámení, podat podnět čoi, Živnostenskému úřadu...

K těm Bahamám, jasně, trochu nadsázka...ale ten člověk se snažil tahat z lidí peníze mnoha různými způsoby přes další firmy, které jsou na něj napsané.

Ale stejně pochybuju, že peníze ještě někdy uvidíš.

A laskavě si nech slova o vulgárních výrazech, protože v mém příspěvku žádný takový nebyl.

petraslavek
občas něco napíše

Příspěvekod petraslavek » 01 říj 2010 19:10

Vulgární platilo pro "swarm". Obchodní podmínky na stránkách má, stačí se podívat. Kdybych si neověřila obchodní rejstřík a účet, nikdy bych neobjednala, cena je podivná a cenu v US znám. Trochu nechápu, proč to tady přetřásají lidé, kteří s tím nemají nic společného. Potřebovala bych spíš splašit podobně postižené lidi a podat hromadnou žalobu - takhle to budu v Po podávat sama.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“