Acer aspire 3690 jak instalovat XP
Acer aspire 3690 jak instalovat XP
Koupil jsem tento noteboook s legal XP a je totálně zasekanej a pomalej.Obnovení dle návodu (F2,bios,enable,alt 10 nejde)Píská,objeví se že nelze inicializovat a naběhnou XP.Není někde zdarma ke stáhnutí recovery cd?. Můžu nějak obnovit tovární nastavení?Mám staré instal.cd Xp ale během instalace vypíše chybu v ovladačích. Na internetu jsou nějaké instal XP s podporou ovladačů sata atd. Můžu to zkusit instalovat s nimi?Díky za rady
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer aspire 3690 jak instalovat XP
Ked vnideš do biosu tak zapni Recovery D2D a až potom by to malo ist ked zreštartuješ notbuk a stlačíš klavesi ALT+F10, keby to nenabehlo tak si stiahni CUTE Partition Manager 0.98, je to zrarovane o obsahu 242kb takí programček v ktorom si vypališ spuštacie CD z ktorim nabotuješ notbuk a spravíš skrytí oddiel aktívnym, po reštarte by sa ti to malo spustit, skus si otestovat HDD z programom HDTUNE či nemaš vadne sektori na disku, keby boli vadne sektori tak može byt aj to že sa ti nechce spustit obnovenie systemu, recovery na tvoj notbuk ti može poslat jedine servis acer, ta modra smrt znamena že ti chybaju ovladače disku a to keby si stiahol zo stranok acer na tvoj model ovladače tak ich treba integrovat do novej inštalačky WinXP cez NLITE program alebo si v biose nastavit disk na IDE režim, ked chceš stahovat XP z netu tak si pohladaj XP čo je na acer lebo to sa už neaktivuje alebo pozri po inzeratoch len´bo niekdo take XP na acer aj ponuka- to je len XP vylučne na acer no da sa hodit aj na ine pc ale to ti po inštalacii vyhodí 30dnovu lehotu na registraciu
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
reinstal xp
Dík za radu.Vyfotil jsem obrazovku co mi naběhne.Dá se s tím něco dělat.Díky?
http://uloz.to/6019893/dscn6006.jpg
http://uloz.to/6019893/dscn6006.jpg
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: reinstal xp
Na tom disku nie je skrytý oddiel ale nainštalovaný os, nahod tam Windows a zo stranky acer.cz si stiahni ovladače, ked tam daš XP tak tam hod SP3
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
klidně si stáhni něco z internetu, stejnou verzi, jaká je na štítku vespod laptopu /kvůli úspěšné aktivaci/ ... pokud ovladač Sata není součástí konkrétního XP, v biosu si nastav "sata mode" na "IDE" a instalace se povede ... později, po instalaci Sata ovládačů musíš po restartu přepnout Sata mode na "Sata" nebo něco v tom smyslu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno