Chcel by som sa spýtať, aký je rozdiel medzi týmito dvoma GK:
Nvidia GF GT 240m 1024MB vs. Ati Mobility Radeon HD 545v
Druhá vec, čo ma zaujíma je CPU:
Intel P7550 vs. Intel T4500.
;teda čo (kt. GK či CPU) a v čom je lepšie.
V takom poradí, v akom som ich popísal sa súč. nachádzajú v NB:
Lenovo IP P550W7GAME vs ACER Aspire 5732ZG
Rozdiel v ost. popisoch obchodníka som našiel akurát v tom, že Lenovo má HDMI, SubW. a BlueTooth. V sumáre ma zaujíma, čo je vlastne hodnejšie vziať bez ohľadu na cenu. Vopred Vďaka
Nvidia GF GT 240m 1024MB vs. Ati Mobility Radeon HD 545v
Tak sa na to pozri inak... Keby si ich mal za rovnakú cenu, ktorý by si vzal? Pozn.: Nepozerám na váhu a výdrž, ale výkon, rýchlosť a kvalitu dielov (nie konkrétne šasi, viem, že to je ďaľšia kapitola)
... ide o nb na VŠ, resp. internát, takže práca, hry (nielen Solitaire;), filmy, hudba vo veľkom
) Dá sa povedať, že to bude akoby náhrada PC
a či mi ich vyhovoríte... Moc na výber nemám, vyberám si z ponuky OKAY, kde som prvý kúpil a vďaka ich "akcii", že si ho môžem do 30dní vymeniť teraz čakám, kým príde onen prvý z diagnostiky, že som s ním nič nespravil a potom si z ich ponuky vyberiem druhý. Zatiaľ mám rezervačku na to Lenovo, len chcem poradiť, kým je na tej diagn.
... ide o nb na VŠ, resp. internát, takže práca, hry (nielen Solitaire;), filmy, hudba vo veľkom

a či mi ich vyhovoríte... Moc na výber nemám, vyberám si z ponuky OKAY, kde som prvý kúpil a vďaka ich "akcii", že si ho môžem do 30dní vymeniť teraz čakám, kým príde onen prvý z diagnostiky, že som s ním nič nespravil a potom si z ich ponuky vyberiem druhý. Zatiaľ mám rezervačku na to Lenovo, len chcem poradiť, kým je na tej diagn.
gt240m je výkonnější, tak na hraní apod. si vem to ( i když to není zas tak silná grafika a nové hry pojedou tak max. střední detaily)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“