Cyberbook.eu ? O 50% levnější ceny nebo podvod?
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Findbear: Dle fotky plnoletý výpadá.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Já prostě nechápu, jak v dnešní době může inteligentní člověk se nechat takto napálit. Vidím jen jeden důvod a to, že dotyčný postrádá značnou dávku inteligence. Tohle může zapůsobit maximálně na důvěřivé důchodce či náctileté puberťáky.
Nezlobte se, ale každému musí být jasné, že logicky dané zboží za takovou cenu nemůže prodávat ani kdyby bylo kradené
Nezlobte se, ale každému musí být jasné, že logicky dané zboží za takovou cenu nemůže prodávat ani kdyby bylo kradené
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše
Achjo, takže na tomto foru končím, řešitu tu nikdo nic nechce, jen se dozvím, že jsem senilní, debil, nebo puberťák. Nebo všechno dohromady. 11 žalob svědčí o tom, že pán je čilý a docela úspěšný a asi má víc peněz než my všichni dohromady, takže si tu planě nadávejte a já se mu aspoň na chvíli pokusím zatrhnout tipec.
Pláčeš na cizím hrobě!petraslavek píše:Achjo, takže na tomto foru končím, řešitu tu nikdo nic nechce, jen se dozvím, že jsem senilní, debil, nebo puberťák. Nebo všechno dohromady. 11 žalob svědčí o tom, že pán je čilý a docela úspěšný a asi má víc peněz než my všichni dohromady, takže si tu planě nadávejte a já se mu aspoň na chvíli pokusím zatrhnout tipec.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
petraslavek:
A co po nas chces? Jen uplny hlupak naleti. Prece se Ti musely zdat ty ceny podezrele, ne? Tak jsi mela nejdrive polozit dotaz na tomto foru, co si o tom myslime.
Dokud budou lide pitomci, tak podobni lide budou vydelavat na jejich blbosti.
A pochybuji, ze neceho docilis nejakym trestnim oznamenim.
EDIT: Nesnazim se Te urazet, jen si priznej, ze jsi uplne blba v tomto pripade. Obcas mi pripada, ze se podobne napaleni lide prave vratili z jine planety.
A co po nas chces? Jen uplny hlupak naleti. Prece se Ti musely zdat ty ceny podezrele, ne? Tak jsi mela nejdrive polozit dotaz na tomto foru, co si o tom myslime.
Dokud budou lide pitomci, tak podobni lide budou vydelavat na jejich blbosti.
A pochybuji, ze neceho docilis nejakym trestnim oznamenim.
EDIT: Nesnazim se Te urazet, jen si priznej, ze jsi uplne blba v tomto pripade. Obcas mi pripada, ze se podobne napaleni lide prave vratili z jine planety.
Asus ROG Strix G18
orgasmic píše:Já prostě nechápu, jak v dnešní době může inteligentní člověk se nechat takto napálit. Vidím jen jeden důvod a to, že dotyčný postrádá značnou dávku inteligence. Tohle může zapůsobit maximálně na důvěřivé důchodce či náctileté puberťáky.
Ti dotyční prostě nemuseli býti v obraze ...
ACER Aspire 6920G-582G32MN
Taky bych řekla, že to muselo být podezřelé už od začátku. Já osobně měla podezření už když jsem svůj vyhlídnutý notebook našla v jednom obchodě asi o 1000 Kč levnější než v jiných (nešlo o tento obchod) a do koupě jsem nešla, páč jsem se bála a to jsem si ho ještě měla vyzvednout osobně. Rozhodně bych si tak drahé zboží nenechala poslat poštou, když bych si nebyla jistá obchodem. Nicméně teď už nemá cenu slečnu tady poučovat, co se stalo, stalo se a ona se jistě poučila pro příště. Holt to chce nejprve si vše předem rozmyslet a poptat se, než okamžitě nakupovat, když vidím velmi levnou cenu. Rady byly rozdány a nezbývá než popřát, ať vše dopadne co nejlépe. Netuším, co víc by si slečna představovala, že bychom měli udělat Snad nic...
-
- občas něco napíše
také....
No jak jsem si procetl tohle forum, nejspis mojich 31000 neuvidim za 4objednane notebooky ... no uvidim...pockam jak se cela vec vyvrbi... kazdopadne jsem mel objednan 1notebook, ktery podle pana fishera dosel poskozen a solidne mi penize hned vratil express platbou ze jsme ji mel jeste ten den na ucete.... ovsem penize za dalsi 4 ktere jsem mel objednane take podle cisla zasilky trci v nachode jste nemam....
jinak nadavky typu "jezis dalsi debil co naletel" si nechte prosim od cesty...diky
ZPRAVA PRO PODVEDENE:
kdyby chtel jit nekdo do nejakeho hromadneho trestneho oznameni nebo neceho tomu podobne ...muj email je kaziiik@email.cz....dik
jinak nadavky typu "jezis dalsi debil co naletel" si nechte prosim od cesty...diky
ZPRAVA PRO PODVEDENE:
kdyby chtel jit nekdo do nejakeho hromadneho trestneho oznameni nebo neceho tomu podobne ...muj email je kaziiik@email.cz....dik
Zpět na „Jaký vybrat notebook“