Výber notebooku s přepínatelnou GK,okolo 20 tis,13,3"-1
kdyby sis místo toho nadávání přečetl nějakou uživatelskou recenzi, místo pokecu na eshopu tak bys věděl že se jde dostat i k 5 hodinam. A já bych teda radši obětoval pul h nebo h výdrže a koupil bych si "zavedenějších" a "důvěryhodnější" ntb značku. Ale dělej jak myslíš... Acer ti pěkně zapíská večer do ouška
Mě naštvalo to,že mě vykládá nějakej "Instinkt" ,že výdrž bude stejná.
Nebude,tak nevím proč tady pletete neznalé,já opravdu nemám náladu se dohadovat s nějakou alzou nebo kde budu kupovat,jestli mě uznají 14 denní vrácení nebo ne.Pro mě je výdrž na prvním místě. A těch 5 hodin mi opravdu nestačí,nevím jak myslíš obětovat půl hodiny,acer vydrží o 3 hodiny déle.A to,že Lenovo je důvěryhodnější značka platí u ThinkPadů ne u IdeaPadů,který jsou stejně jako acer obyčejnými multimediály.
Nebude,tak nevím proč tady pletete neznalé,já opravdu nemám náladu se dohadovat s nějakou alzou nebo kde budu kupovat,jestli mě uznají 14 denní vrácení nebo ne.Pro mě je výdrž na prvním místě. A těch 5 hodin mi opravdu nestačí,nevím jak myslíš obětovat půl hodiny,acer vydrží o 3 hodiny déle.A to,že Lenovo je důvěryhodnější značka platí u ThinkPadů ne u IdeaPadů,který jsou stejně jako acer obyčejnými multimediály.
OT: no vidíš jak tomu rozumíš. Tak proč se zde vůbec ptáš ? Drtivá většina dotazů v této sekci je od lidí, co ví jak ntb vypadá a to je všechno - asi proto se k těmto dotazům přistupuje pořád stejně. Člověk co tomu trochu rozumí si vybere sám a zde (i jinde) si jen ověří ve správné sekci, zda není jím vybraný model nějaký šmejd.
Jinak jestli potřebuješ max. výdrž, tak si kup druhou baterii. Ani ten slavný TimelineX nevydrží ty "desítky hodin" navěky.
Šťastný výběr
Jinak jestli potřebuješ max. výdrž, tak si kup druhou baterii. Ani ten slavný TimelineX nevydrží ty "desítky hodin" navěky.
Šťastný výběr
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
-
- píše často
Uvedl bych to na pravou miru. Pokud se budeme bavit o lidech, kteri sem zajdou alespon jednou za cas, mluvime o lidech, ktere to trochu zajima. Na forech se kuluje skupina "fanousku" daneho tematu, v nasem pripade notebooky, a proto informace, ktere tu dostanes, nejsou nutne nazory odbornika (nebo jak tu osobu chces nazvat). Je to nazor, ne zakon.. Ale samozrejme chapu tvoje rozhorceni, ze se k tomu vyjadruje nekdo, kdo nema prakticke zkusenosti s danym produktem nebo je alespon nema nekym potvrzeny. Presto je ale i na tobe, aby jsi se podival po nejake recenzi a nazory z fora si overil..
A konecne se dostavame k tem notebookum. Pokud skutecne uvazujes o kazdodennim prenaseni, hodne bych zvazil, co budes chtit. Vyssi vykon je tu vymenen za horsi sasi. Ale jestli si chces "jen" zahrat, budes tohle riziko muset podstoupit..
Celkove tady stojis pred vyberem Pavilionu dv6, kde si myslim, ze je o neco malo lepsi sasi, a nejakeko Aspiru, ktery sice vic vydrzi na baterii, ale v Aceru asi zapomneli, ze ntb muze dostat par policku od zivota, ktere by to viko nemuselo vydrzet.. Vyber je uz na tobe.
A konecne se dostavame k tem notebookum. Pokud skutecne uvazujes o kazdodennim prenaseni, hodne bych zvazil, co budes chtit. Vyssi vykon je tu vymenen za horsi sasi. Ale jestli si chces "jen" zahrat, budes tohle riziko muset podstoupit..
Celkove tady stojis pred vyberem Pavilionu dv6, kde si myslim, ze je o neco malo lepsi sasi, a nejakeko Aspiru, ktery sice vic vydrzi na baterii, ale v Aceru asi zapomneli, ze ntb muze dostat par policku od zivota, ktere by to viko nemuselo vydrzet.. Vyber je uz na tobe.
Jestli chceš výdrž 10 a víc hodin tak se budeš muset smířit s tím, že si na tom nový hry nezahraješ. Tyhle nároky nějak nejdou dohromady. A když už se tady oháníš tím, že ti 5 hodin nestačí, tak třeba v recenzi od Swarma vydrželo to hpčko cca 5 hodin v redakčním testu a při brouzdání na netu cca 3 - 4. Tak nevím proč se rozčiluješ že ti nabízím ntb s výdrží 5-6 hodin. A 14ti denní záruka co poskytují e-shopy je bez udání důvodu, takže by si se s nikým nehandrkoval. A k tomu že nejsem "odborník" tak to s tebou souhlasím, ale vzhledem k tomu, že si vybírám taky ntb a zhruba se stejnými požadavky tak už trh a fóra sleduju docela dlouho tak si myslím že vím trochu co a jak;)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“