Acer TimelineX 3820T
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Fotky Tucano Work Out s Acer 3820T zde, zde a zde. Padne do tašky jako ulitej. Výska cca 26cm (bez uší) a šířka cca 7,5cm. Brašna není vhodná na společné přenášení společně s adaptérem (velký+neskladný kabel). Dost by imho tlačil na víko/dno notebooku (i pro hlliníkového Maca s menším adaptérem to není úplně ideál, natož pro papírového Acera).
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
-
- občas něco napíše
Ta tloušťka 7cm je dole u dna. Nahoře u zipu je to cca 5cm (po vložení ntb a zapnutí).
Na bocích jsou kapsy, ty sice zvětší tloušťku, ale i tak nejsou vhodné na přenášení něčeho tlustého (zdroj, myš). Když hodím do brašny Maca, jeho zdroj (s cestovní vidlicí a ne přívodní šňurou jako má Acer) a peněženku, tak už nevypadá brašna a) vůbec sexy b) věci dost tlačí na dno/víko ntb.
Nevím odkud jsi, ale v Praze i Brně v iStylu mají tyto brašny vystavené - doporučuji vyzkoušet (a stříbrná vypadá v reálu luxusně).
Mimochodem, přestože boční kapsy až tak nepoužívám, tak jsem ji už reklamoval - suchý zip měl tendenci se vypárat. Ač je celá brašna udělána luxusně, tak tady udělali soudruzi v Číně chybku (i druhý kus co jsem dostal na to trpí, ale už si dávám pozor).
PS: jinou minimalistickou brašnu jsem při svém hledání nenašel.
edit: na jednom českém fóru byl prodejce mara(tecka)martin(at)seznam(tecka)cz, který tyto pouzdra prodával ve větším za 400-600Kč (podle velikosti). Zkus jej kontaktovat.
Na bocích jsou kapsy, ty sice zvětší tloušťku, ale i tak nejsou vhodné na přenášení něčeho tlustého (zdroj, myš). Když hodím do brašny Maca, jeho zdroj (s cestovní vidlicí a ne přívodní šňurou jako má Acer) a peněženku, tak už nevypadá brašna a) vůbec sexy b) věci dost tlačí na dno/víko ntb.
Nevím odkud jsi, ale v Praze i Brně v iStylu mají tyto brašny vystavené - doporučuji vyzkoušet (a stříbrná vypadá v reálu luxusně).
Mimochodem, přestože boční kapsy až tak nepoužívám, tak jsem ji už reklamoval - suchý zip měl tendenci se vypárat. Ač je celá brašna udělána luxusně, tak tady udělali soudruzi v Číně chybku (i druhý kus co jsem dostal na to trpí, ale už si dávám pozor).
PS: jinou minimalistickou brašnu jsem při svém hledání nenašel.
edit: na jednom českém fóru byl prodejce mara(tecka)martin(at)seznam(tecka)cz, který tyto pouzdra prodával ve větším za 400-600Kč (podle velikosti). Zkus jej kontaktovat.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
-
- občas něco napíše