Rozdily tam jsou nekde jsem videl screen porovnani vody v dx9 a dx10 ale nevim kde mozna nekde na pctuningu. Kazdopadne kdyz se mrknes na video treba z lost planet dx9 a dx10 rozdily tam jsou videt a to znatelne.
High-end notebooky
Gulii píše:Nechci kazit tvůj úsměv, ale jsem zvědavý na Crysis v Dx9[ ODKAZ ]
Jo, ta dx 10 vypadá reálnějš, ale zase žánej extrémní rozdíl nevidim, mrknu na to zpomaleně doma..
Jinak to je jasný, podpora nových technologií mi bude scházet, ale tak čekat rok než se notesy s timhle dostanou na nějakou cenu kterou si budu moct dovolit,k to se mi nechtělo..a jak řekl Tom_bo - stejně budeš muset sehnat nějakej "long-wire" stroj aby to běželo..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
high-end
No špatný nb nemáš, ale Umax 6800WSX bych si nikdy nekoupil. Mám rád lidi, co se ohání 3DMarky...ty jsou ohledně výkonu ve hrách mimo mísu. A jestli tvrdíš, že nepoznáš rozdíl, tak kecáš, protože je ti trapně, že sis raději nepočkal na 8700GT:) Já viděl vedle sebe Lost Planet a můžu ti říct, že rozdíl je opravdu zásadní...pod DX10 to vypadá daleko živěji a reálněji a o to ve hrách jde...
Jinak Lost Planet s Core2Duo T7500, 2GB DDR2, 8700GT 512MB jede na full v rozlišení 1280*1024 pod DX10.
Jinak Lost Planet s Core2Duo T7500, 2GB DDR2, 8700GT 512MB jede na full v rozlišení 1280*1024 pod DX10.
Nechtěl jsem čekat, to bylo celý..
8600 je slabší, sice by byl DX 10 krásnej, ale ty hry by sotva běžely.
Na tohle rozlišení to hraju i ted s max detailama, jenom sem vypnul protichůdný operace. a mam kolem 25 fps.
Tu 8700 GT bych už bral.
Jsme v práci, zkouknul sem to a jak sem řek, máte pravdu, vypadá to reálnějš ale zas tak zásadní rozdíl nevidim. Bych si to musel zahrát.
K tomu notesu - je perfektní, ale s tim DX10 máte pravdu, ale zatim pořád nevidim nic kvůli čemu by mi to mělo extra mrzet.
Dokonalý je chlazení, i v těhle horkach se jen sem tam dostanu přez 50°.
8600 je slabší, sice by byl DX 10 krásnej, ale ty hry by sotva běžely.
Na tohle rozlišení to hraju i ted s max detailama, jenom sem vypnul protichůdný operace. a mam kolem 25 fps.
Tu 8700 GT bych už bral.
Jsme v práci, zkouknul sem to a jak sem řek, máte pravdu, vypadá to reálnějš ale zas tak zásadní rozdíl nevidim. Bych si to musel zahrát.
K tomu notesu - je perfektní, ale s tim DX10 máte pravdu, ale zatim pořád nevidim nic kvůli čemu by mi to mělo extra mrzet.
Dokonalý je chlazení, i v těhle horkach se jen sem tam dostanu přez 50°.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
[ ODKAZ ] je první recenze nové Toshiby s GF 8700GT
připadá mi jako nejlepší alternativa "game" ntb, pač má i celkem pěkný design a není to UFO notebook jako Alienware bo další gaming krabičky
Výkon grafiky bude myslím hooodně dostačující a Crysis si na medium určo zahrajete 
Dell Latitude XT
maxxz píše:zkoušeli jsem na ACER Aspire s tou 8600GT hry a běhali v pohodě a i Lost Planet na tom fičel na středních detailech v rozlišení nativním 1280x800. Nevim já myslím, že by se to dalo dát i vejš ty detaily ale propad při vyhlazování by tam už byl.
Ja když sem si ten muj notes vybral (konec 2006) tak grafiky s DX 10 ani v notesech nebyly. Ted bych si počkal, ale stejně bych se na těch mých 40 jen tak s notasem s GF 8700m GT nedostal ještě slušnou dobu.
Lost Planet hraju na max detaily a ta hra vypadá podle mě skvěle (oki, jak řikáte, mohla by líp, věřim) a věřim že i to Crysis v pohodě rozběham.
rozběháš ale to už není ono když si neužiješ ty nový efekty to máš pak jak novější Far Cry
Crysis má bejt revoluce v technologiich a má to bejt největší orgie
sám sem na to zvědavej já si to doma nezahraju ale kámoš mě to nechá zkusit na dekstopu s 8800 GTX tak jsem zvědavej na to
)
tento účet již není aktivní.