acer 8102wlmi hwinfo burstrate=2,41 (najpomalsie)
acer 8102wlmi hwinfo burstrate=2,41 (najpomalsie)
Prosim Vas, neviete niekto, co s tym moze byt, mozno sa to stalo iba teraz (mam ten acer asi pol roka) . Zdalo sa mi, ze ide nejak pomalsie, skusil som testy HWInfo. Vsetko je ok, az na Burst Rate = 2.41 co je uplne minimum v porovnani s inymi (moj obycajny desktop PC ma Burst Rate = 75,58). Myslite, ze je to na reklamaciu ?
Vdaka, za odpoved. (SATA 80gb - ST98823AS) Keby sa tak nasiel znalec. Ja som s tym stratil niekolko hodin. - Asi je vsetko v poriadku, lebo mam dva OS a na tom druhom je ta hodnota cca 118 - a ide omnoho lepsie. ALE HWInfo na prvom (2.41) zobrazuje info, ze hdd Transfer mode: UltraDMA Mode = Total: 6 (ATA-133), Active: 5 (ATA-100). na tom druhom - UltraDMA Mode = Total: 6 (ATA-133), Active: 6 (ATA-133) inak je vsetko rovnake. A v device manager pre Primary IDE - Current Transfer Mode: "PIO Mode" a na tom druhom nieco ako DMA6 - pritom obydva maju nastavene AutoDetection/DMA if avail. Neviem o tom, ze by som ja nieco prestavoval. Je mozne nieco nastavit, niekde,kde ?