Myslím, že by se mohlo jednat o bluetooth a taky o grafiku GMA, protože ovladače pro X3100 pod W7 Lenovo nemá
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Guf píše:Já mám to samé, je to asi tím, že řada R61 není pro W7 nijak moc podporovaná, pod Vistou a XP mi to žádná neznámá zařízení nahlásilo.
Myslím, že by se mohlo jednat o bluetooth a taky o grafiku GMA, protože ovladače pro X3100 pod W7 Lenovo nemá
Tommyone8 píše:Zdravím,
mám R61, C2D, Nvida Quadro nvs 140m, HDD Hitachi 160gb, 15.4'' WSXGA 1680x1050
2)
před 14 dny, se při práci notebook z ničeho nic vypnul a po zapnutí místo najíždění BIOSu se objevily přes display různé nepravidelné čáry. Po hodině odpočinku jsem notes spustil a bezproblému najel. Následující den mi to udělal opět tak jsem ho rozdělal jestli není povysunutý konektor displaye ze základní desky a nebyl. Složil jsem to a šlapal. Po několika hodinách to udělal znovu tak jsem připojil externí monitor a na něm to rozjel. Další den opět stejné selhání tak jsem přes externí monitor udělal reinstalaci win7 a display na notesu se rozjel. Po x hodinách se to vrátilo a display už nerozjedu ani při přeinstalaci win na externím monitoru a stále přes něj běží různě široké pruhy a nenajede. Avšak s externím monitorem počítač najede. Zkoušel jsem i instalaci XP a žádná změna. V čem může být tedy problém? Deska? Grafika? BIOS?
Díky za pomoc.
Tommyone8 píše:Tommyone8 píše:Zdravím,
mám R61, C2D, Nvida Quadro nvs 140m, HDD Hitachi 160gb, 15.4'' WSXGA 1680x1050
2)
před 14 dny, se při práci notebook z ničeho nic vypnul a po zapnutí místo najíždění BIOSu se objevily přes display různé nepravidelné čáry. Po hodině odpočinku jsem notes spustil a bezproblému najel. Následující den mi to udělal opět tak jsem ho rozdělal jestli není povysunutý konektor displaye ze základní desky a nebyl. Složil jsem to a šlapal. Po několika hodinách to udělal znovu tak jsem připojil externí monitor a na něm to rozjel. Další den opět stejné selhání tak jsem přes externí monitor udělal reinstalaci win7 a display na notesu se rozjel. Po x hodinách se to vrátilo a display už nerozjedu ani při přeinstalaci win na externím monitoru a stále přes něj běží různě široké pruhy a nenajede. Avšak s externím monitorem počítač najede. Zkoušel jsem i instalaci XP a žádná změna. V čem může být tedy problém? Deska? Grafika? BIOS?
Díky za pomoc.
Cca před měsícem jsem se opět pokusil notebook zprovoznit, zapnul jsem ho, nainstalovali se ovladače a chvíli běžel jak má, po 1 hodině naskočila modrá smrt, zahlídl jsem že tam byla chyba tuším že nvidia.sys. Od té doby se mi notebook znovu rozjet nepodařilo. Kdyby se mi to alespoň jednou nepodařilo tak to neřeším, ale takhle je mi to divný. Nemá někdo zkušenost?
Na spodku jsou označeny šroubky obrázkem RAM modulu. Všechny je vyšroubuj a pak odklop plast opěrek rukou.iguka píše:nevíte, jak notebook rozdělat a dostat se k ní?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů