Asus G73JH
Neji píše:Aha...takze si musim stahnout ty ovladace od asusu z ledna letošního roku ...okej..s instalaci biosu nemam žádné zkušenosti takže lepší verzi tam asi nedam...=D
je fakt že je to divný že na stránkách Asusu tam jsou nějaký starý ovl. ani nevím odkud jsem je stahoval já mám pocit že to byl odkaz od Deegra, kdyby ses mrknul zpátky možná bys to tam našel, ty z toho ledna, nevím, nevím...jinak dost lidí tady psalo že jim to hodí i s ovl. od ATI, tak nevím, pořádně to tu prolistuj, je toho tady dost...
Neji,
mrkni zpět a nainstaluj si i ten BIOS v211, instalace je jednoduchá, postup tady je 100x psaný. Ovladače stáhni z www.ati.com, nevím jaké jsou teď poslední. Já mám verzi 10.8.
Pročti si to tady cca 15-20listů zpět k nejnovějším.
mrkni zpět a nainstaluj si i ten BIOS v211, instalace je jednoduchá, postup tady je 100x psaný. Ovladače stáhni z www.ati.com, nevím jaké jsou teď poslední. Já mám verzi 10.8.
Pročti si to tady cca 15-20listů zpět k nejnovějším.
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 1TB / GTX770M 3GB DDR5
kupuju si tento noťas avsak je bez inst. winu. Takže rady co udělat pro dobrý chod co ten bios novej dá se nějak pohodlněji nebo výhodněji instalovat bez os ? Po instalaci os v mém připadě nejspiš win7 64, je nějak scuklej baliček na všechny ovladače co jsou třeba ? nebo si to budu muset stahovat po jednom a ještě co teda je ozkoušený za ovladače, co jsem tu vyčetl tak je to takový rozpačitý příp. kde je stahovat protože na asusu mi to připadá nějaký zastaralý Dík
tačped
Hele, najed do nástrojů na touchpad a dej povolit.. taky jsem si chvíli hrál, než jsem to zjistil...
Deegr píše:Tak mi přestal jit touchpad. Budu ho muset poslat na reklamaci,nebot nepomohlo ani preinstalovani windowsu. Zajimave je,ze nez prestal jit uplne,po preinstalovani ovladacu par minut fungoval a pak z niceho nic prestal. Ted uz mi ani nejdou nainstalovat ovladace. Teda instalace se dokonci,ale kdyz v ovladacich panelech kliknu na mys,tak mi napise hlasku,ze se nelze pripojit k ovladaci polohovaciho zarizeni synaptic a at to preinstaluju. Zkousel jsem uzt vicero ovladacu. Ach jo,mesic bez notase
-
- občas něco napíše
Crysis
Mám asus g73 s i3, ati 5870, Win 7 64bit když nainstaluju Crysis , spustim, disk chvilku pracuje, ale zustane jen cerna obrazovka. Vi nekdo co stim. Nainstaloval jsem Catalyst 10.10. Nesetkal se nekdo se stejným problémem? Díky
-
- občas něco napíše
Re: Crysis
calvera.jarda píše:Mám asus g73 s i3, ati 5870, Win 7 64bit když nainstaluju Crysis , spustim, disk chvilku pracuje, ale zustane jen cerna obrazovka. Vi nekdo co stim. Nainstaloval jsem Catalyst 10.10. Nesetkal se nekdo se stejným problémem? Díky
nejspíš zase něco jako GSOD přečteš si tu toho mnoho... nainstaluj jiný ovladače pročtisi to tu je to tu napsané.. teď nevím přesně ktere už to byli ..
Asus G73JH - i5-430M,4Gb,1T,ATI5870,HD+,Roccat Pyra wireless,Roccat Sence
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 750 / GTX770M 3GB DDR
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 750 / GTX770M 3GB DDR
-
- občas něco napíše