Toshiba Qosmio F50
orgasmic , ja tu nepotrebujem pisat kraviny co ide nejde a pisat tu o tom ze nieco ide a pritom to ma 2 FPS .... tusimze ti to realne natocim a poslem ked neveris a mohol by si mi poslat nejaky program co predtym spustim a spustim hru a ulozi si FPS ... poslem ti report .... (ja sa skoro vobec nehravam, iba skusim hru hram 10 minut a uz ide prec ....) hod mi link do sukromnej posty ovladom toho programu ...
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
Už se tu na to někdo ptal, ale proč mi nejdou nainstalovat nove ovladače od nvidie (260.99) a při ověřovaní hardwaru mi to piše, že to nenašlo žadnej kompatibilní?
Někdo tu psal, že je to jedno, že pro naše grafiky tam stejně neni žadná změna. Tak by mě zajímalo jaké ovladače jsou podle vas (podle vašich zkušeností) nejlepší. Momentalně tam mam 186.42, doporučtě kdyžtak lepší.
Zkoušel sem Call of Duty: Black Opss a hruza tady, aby se mi to nesekalo tak musim jet na minimum detailu a rozlišeni 800x600 ... přitom předchozi CoD Modern Warfare sem jel skoro na max.
Někdo tu psal, že je to jedno, že pro naše grafiky tam stejně neni žadná změna. Tak by mě zajímalo jaké ovladače jsou podle vas (podle vašich zkušeností) nejlepší. Momentalně tam mam 186.42, doporučtě kdyžtak lepší.
Zkoušel sem Call of Duty: Black Opss a hruza tady, aby se mi to nesekalo tak musim jet na minimum detailu a rozlišeni 800x600 ... přitom předchozi CoD Modern Warfare sem jel skoro na max.
Toshiba Qosmio F50-108 / Intel® Core™2 Duo P8400 2,26Ghz, 3GB DDR2 800Mhz, 320GB 5400 rpm, 9700M GTS 512MB DDR3, Vista Home premium
Asus EEE PC 1000H / I-Atom N270, 10" WSVGA, 1GB, 160GB, WF, BT, CAM, 6-čl. baterie, XP Home CZ
Asus EEE PC 1000H / I-Atom N270, 10" WSVGA, 1GB, 160GB, WF, BT, CAM, 6-čl. baterie, XP Home CZ
Zdravím, neměl byste někdo funkčí ovladače na WIN7 32-bit?.. Po přeinstalaci sedmiček jsem chtěl ovladače stáhnout přímo na qosmio z toshiba stránek, ale ty nefungovaly jak měly (zlobila horní lišta a flash cards vůbec nefungovaly..) a proto nemáte někdo zazálohované funkční ovladače?
Acer TravelMate 420
Acer TravelMate 240
Acer TravelMate 240
Netrap se tím.Ta hra je zmršená už od vývojářů.Prostě Infinity Ward je jiná liga.Toto jsou amatéři.Zdenny7 píše:Už se tu na to někdo ptal, ale proč mi nejdou nainstalovat nove ovladače od nvidie (260.99) a při ověřovaní hardwaru mi to piše, že to nenašlo žadnej kompatibilní?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“