ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
chtel bych se zeptat, jestli máte také na vrchním krytu takové bíle fleky, kola, jako by ns něm byla přilepená folie, zkoušel jsem to přetřít a nic, jsou jen uprostřed a jsou viditelné v určitém uhlu proti svetlu. Koupil jsem tento notebook dneska v alze a jsem z toho trochu neštastny, nehlede na to že má vadný červený pixel uprostřed obrazovky , ...reklamace ?
Caute ludia, tak som si precital cele toto forum o tomto neskutocne skvelom notebooku. Bohuzial ho vlastnim uz 3 mesiace a 3 krat bol v servise v Brne Ja problem s piskanim nemam, no mam horsi problem. Disk ktory sa v notebooku nachadza pri nizkej vytazenosti neustale cvaka, ako keby sla hlava disku do parkovacej polohy. Na zahranicnych forach som toho nasiel neskutocne vela, ze tieto skvele disky WD Scorpio Blue su dost na****o a Apple ich muselo vymenit v jednej celej serii. Prikladam aj link priamo z WD fora, je tam spominany aj tento neskutocne skvely notebook: http://community.wdc.com/t5/Other-Inter ... /m-p/22102
Ludia nekupujte ten pocitac!!! Ak sa niekomu podarilo vyriesit tento problem nech da vediet, mne v Acer tvrdili ze disk vymenili, no neurobili tak (to iste seriove cislo) a potom napisali ze uz nic nepocuju... Mam doma 3 notebook znacky Acer, tie dva predtym boli bezproblemove, no uz nikdy v zivote tuto znacku nekupujem!! Skoda ze sa u nas nepredavaju znacky ako Rock alebo Sager.
Ludia nekupujte ten pocitac!!! Ak sa niekomu podarilo vyriesit tento problem nech da vediet, mne v Acer tvrdili ze disk vymenili, no neurobili tak (to iste seriove cislo) a potom napisali ze uz nic nepocuju... Mam doma 3 notebook znacky Acer, tie dva predtym boli bezproblemove, no uz nikdy v zivote tuto znacku nekupujem!! Skoda ze sa u nas nepredavaju znacky ako Rock alebo Sager.
este stalé tie notasy pískaju? alebo to bola len urcitá verzia. Je chyba už odstránená ? lebo rozmýšlam o kúpe a nechcem byt nemilo prekvapeny. chcem kúpiť http://sospcservis-resellerweb.systemb2 ... D=C0204535
hustler píše:este stalé tie notasy pískaju? alebo to bola len urcitá verzia. Je chyba už odstránená ? lebo rozmýšlam o kúpe a nechcem byt nemilo prekvapeny. chcem kúpiť http://sospcservis-resellerweb.systemb2 ... D=C0204535
Teda za ty prachy je to drahý jak čert...
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS
danela píše:9z9: Ještě jednou díky za Tvůj názor, po dlouhém zvažování jsem se včera rozhodla a jdu nakonec do "Aspire TimelineX 4820TG-5464G64MNKS", dnes si ho jdu vyzvednout, už se nemůžu dočkat. Díky.
Ja osobne vlastnim ACER Aspire 4820TG-436G64MN a jsem docela spokojen 7/10
Akorat prvni kus co mi dali jsem musel jit vymenit, vetra se mi nejak moc nezdal.Mel jsem takovej pocit, ze to vrcelo tak jsem to sel vymenit.Mam ted druhej kus a bude to tyden od toho dne co mi ho vymenili a jsem spokojenej.
danela: myslím, že nebudeš litovat. Ta 14" je úplně dostačující a numerická klávesnice není zas tak nenahraditelná, případně se dá dokoupit. Napiš, jak se líbí. Já byla celkem nadšená a fakt jsem si ho oblíbila (z počátku se mě nelíbil vzhledově a ještě acer ), ale fakt je výbornej.
Vadí mi na něm jediná věc - po ztlumení jasu na minimum je stále "hodně" jasný (oproti HP mini, co jsem měla, ale ten měl matný displej), ale to je maličkost. Jinak absolutní spokojenost, nyní teda 3 měsíce.
Vadí mi na něm jediná věc - po ztlumení jasu na minimum je stále "hodně" jasný (oproti HP mini, co jsem měla, ale ten měl matný displej), ale to je maličkost. Jinak absolutní spokojenost, nyní teda 3 měsíce.
Tak, po delší době zase dávám echo.
Můj 5820tg s 460m zase n ehorázně zvýšil intenzitu pískání. Skoro se to už nedá vydržet. Ještě včera bylo pískání snesitelné, ale dnes... HRŮZA! Tak teďka ještě počkám, až Vám dojde ten 14" mnks a budu to okamžitě řešit. Kdyby opravdu 14" nepískaly, budu chtít po Aceru výměnu za 14" se stejnou výbavou. A mohou být rádi, že je to po 3. a nechci ještě z5 peníze. A jestli mi bude pískat i ten 14", už nechci o timelineX ani slyšet a kupuju MSI. Sice krok z5, ale nebude hvízdat! :/
Můj 5820tg s 460m zase n ehorázně zvýšil intenzitu pískání. Skoro se to už nedá vydržet. Ještě včera bylo pískání snesitelné, ale dnes... HRŮZA! Tak teďka ještě počkám, až Vám dojde ten 14" mnks a budu to okamžitě řešit. Kdyby opravdu 14" nepískaly, budu chtít po Aceru výměnu za 14" se stejnou výbavou. A mohou být rádi, že je to po 3. a nechci ještě z5 peníze. A jestli mi bude pískat i ten 14", už nechci o timelineX ani slyšet a kupuju MSI. Sice krok z5, ale nebude hvízdat! :/