ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
Procesor určitě nepíská. Pískat může třeba nějaká cívka vlivem většího zatížení (např. zvýšený odběr po zapojení něčeho do USB).
Po několika týdnech s 3820T žádné rušivé zvuky neslyším, pouze mi pořád vadí ta měkkost víka (pokaždé se bojím, že ho promáčku, jak se prohýbá).
Po několika týdnech s 3820T žádné rušivé zvuky neslyším, pouze mi pořád vadí ta měkkost víka (pokaždé se bojím, že ho promáčku, jak se prohýbá).
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Šátek píše:hustler píše:este stalé tie notasy pískaju? alebo to bola len urcitá verzia. Je chyba už odstránená ? lebo rozmýšlam o kúpe a nechcem byt nemilo prekvapeny. chcem kúpiť http://sospcservis-resellerweb.systemb2 ... D=C0204535
Teda za ty prachy je to drahý jak čert...
PRECO DRAHY ROZDIEL JE TAK 20,.EUR ALE TOTO JE Z KAMENEHO OBCHODU CO JE PRE MNA VYHODNEJSIE. moze mi niekto zodpovedat horeuvedene otázky prosím ak vie. PS:rozhodujem sa este medzi týmto a HP 4520s http://www.alza.sk/hp-probook-4520s-d184604.htm
hustler píše:Šátek píše:hustler píše:este stalé tie notasy pískaju? alebo to bola len urcitá verzia. Je chyba už odstránená ? lebo rozmýšlam o kúpe a nechcem byt nemilo prekvapeny. chcem kúpiť http://sospcservis-resellerweb.systemb2 ... D=C0204535
Teda za ty prachy je to drahý jak čert...
PRECO DRAHY ROZDIEL JE TAK 20,.EUR ALE TOTO JE Z KAMENEHO OBCHODU CO JE PRE MNA VYHODNEJSIE. moze mi niekto zodpovedat horeuvedene otázky prosím ak vie. PS:rozhodujem sa este medzi týmto a HP 4520s http://www.alza.sk/hp-probook-4520s-d184604.htm
Tak tenhle je samozřejmě slabší, ale já jak vidím, že k tomu dávají nějakou brašnu apod. tak jdu okamžitě od toho pryč. Pokud si tohle může kdokoliv dovolit, pak existuje stejná varianta za mnohem lepší prachy nebo mnohem lepší varianta za stejné peníze. Pracuji v obchodnictví (ať už dříve prodavač či teď obchodník) a moc dobře vím, co tohle znamená. Ale to je jen takovej tip, vybírej ty, jak uznáš za vhodné.
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS
Tak se s Vámi musím jako čerstvá majitelka "Aspire TimelineX 4820TG-5464G64MNKS" podělit o dojmy. Jsem z něho jedním slovem nadšená, předčil moje očekávání. Zatím jde jen o dojmy než o podložené skutečnosti, ale i tak ... je úžasný. 14 palcový displej s rozlišením 1366 x 768 je příjemný, pěkně se na něj kouká, měla jsem zároveň puštěný starý Acer a ... byl to prostě nepopsatelný rozdíl. Ohledně pískání - zapojovala jsem do USB myš, externí pevný disk, flešku ... a nic, nepíská. Ještě to chci vyzkoušet se zároveň zapnutou webkamerou a bluetoothem (ten se mi zatím nepodařilo spustit). Snad nic pískat nebude. Kdyby přeci jen něco začalo zlobit, tak Vám dám echo. Ale fakt se mi líbí, doufám, že moje spokojenost nebude ničím narušena.
danela: Takže jdu do toho 4820TG MNKS... A jestli i ten mě nase*e, chci peníze zpět a kupujuvýkonnou mašinku bez ohledu na výdrž. A hotovo. Takže mám zase napsat přímo do servisu, že zase píská (po 3. stejná závada) a chtít vyměnit za nový 4820tg MNKS? Jsem se díval, že na TS Bohemia už mají tyhle 14" MNKS už v ceníku a stojí nějakých 20 000Kč (mám slevu asi 2000Kč), což bych investoval a za zbylých 2000 bych si koupil brašnu, ext. num. klávesnici a za zbytek si zaplatím CoD: Black Ops
Zahriva se vam?
VLastnim uz tento model ACER Aspire 4820TG-436G64MN 10dni. U prvniho kusu jsem byl jaksi nespokojenej, pze u vetraku delalo nejaky kliky haky.Tak jsem to sel vymenit.Takze jsem si s nim pohral jednom den.
Ted mam novy kus uz 10dni.S NB moc velky zkusenosti nemam.
Takze chtel bych abyste mi to potvrdili.
1, Pokud sedite ve svem pokoji kde je naprostej klid.Je u vas slyset procesor?Nebo vetrak?
2, levy dolni cast(horni) citici vibraci kdyz HDD se rozjede?Ja kdyz si tam polozim dlan, tak citim to vibrovani, a nejak mi to vadi.A navic ta sama cast mirne topi, MIRNE!
3,Obcas kdyz otevrete nejakej program a chvili na nem pracujete, slysite obcas ,,takovy klik a hak" ?Zni to jako neco kdyby neco uvnitr se drhlo
4,Obcas hraju hry a pritom mam jeste pusteny mp3... Ted posledni dobou mi obcas zahraje neprijemny BASS... proste nejakej divnej zvuk z toho vychazi.KDyz vsechno vypnu a pustim znovu tak je to v pohode.
Ted jsem zkusil jen tak polozit dlan na levy dolni cast(vedle touchpadu) a kdyz nic nedelam, jen tam polozim dlan...tak to docela vibruje...a kdyz se snazim vzpominat tak myslim ze u prvniho kusu co jsem to kupoval tak HDD byl klidnej.
Ted mam novy kus uz 10dni.S NB moc velky zkusenosti nemam.
Takze chtel bych abyste mi to potvrdili.
1, Pokud sedite ve svem pokoji kde je naprostej klid.Je u vas slyset procesor?Nebo vetrak?
2, levy dolni cast(horni) citici vibraci kdyz HDD se rozjede?Ja kdyz si tam polozim dlan, tak citim to vibrovani, a nejak mi to vadi.A navic ta sama cast mirne topi, MIRNE!
3,Obcas kdyz otevrete nejakej program a chvili na nem pracujete, slysite obcas ,,takovy klik a hak" ?Zni to jako neco kdyby neco uvnitr se drhlo
4,Obcas hraju hry a pritom mam jeste pusteny mp3... Ted posledni dobou mi obcas zahraje neprijemny BASS... proste nejakej divnej zvuk z toho vychazi.KDyz vsechno vypnu a pustim znovu tak je to v pohode.
Ted jsem zkusil jen tak polozit dlan na levy dolni cast(vedle touchpadu) a kdyz nic nedelam, jen tam polozim dlan...tak to docela vibruje...a kdyz se snazim vzpominat tak myslim ze u prvniho kusu co jsem to kupoval tak HDD byl klidnej.
mám 5820tg asi měsíc...sem tam píská,někdy je to dost slyšet,i když mám puštěnou tv a ležím v posteli,tak to pískání slyším...jindy zase ne.Mám také na obrazovce vadný červený pixel,ale to mi zase až tak nevadí.Ještě při zapnutí,nabíhání mi jakoby škvrčí-rachotí repráky.Nevíte co s tím?jinak jsem spokojenej...Když bych dal noťas do servisu,ty problémy by se nevyřešili,jaký model by jste doporučili?