Mam 14dni T410 NT7ASMC.
- ocekaval (objednaval) jsem 9-clankovou baterii, ale prisla mi jen 6-clankova , prodejce mi rekl, ze dovozce udelal chybu a tento typ se ani s 9-clankovou nevyrabi. Muzu to vratit do 6mesicu. Psal sem i dovozci, takze pokud nejsou domluveny, tak 99% shopu krome toho kde jsem to objednal ja (lan-shop.cz, ktery si to opravil) ma chybny popisek baterie - to je dobrej haluz co myslite?
- klavesnice mi tedy neprijde tak bezkonkurencni (ano, neznam stare thinkpad klavesnice, ale tahle s porovnanim se 3-roky starou vykopavkou MSI EX600X (tehdy 18tis) mi nepripada tak prevratna)
-- klavesy na leve strane jmenovite pak nejvice TAB, CAPS-LOCK jsou hlasitejsi oproti ostatnim
- potvrzuji ze se mi taky nelibi svistivy vetrak (se starym NTB se to samozrejme neda srovnavat, ale proste nejak jsem cekal ze thinkpad = bezkonkurence tichy) - googlil jsem tpfancontrol pro linux, neco je, ale jeste jsem to nezkousel
- velmi blbe se mi pak jevi nedolehavost (netesnost) baterie -to jak se vykla, bylo pro me velky zklamani
Moc jsem asi o tom cetl a cekal tedy i vic
Jsou to vesmes vsechno take drobne detaily, ale proste jsem tohle u thinkpadu necekal.
Nejsem tedy jeste rozhodnut zda to vratit nebo ne. Kdyz vratit, tak co jinyho ze..