Dobrý den. Mám notebook značky Toshiba Satellite A30-504. Když chci notebook zapnout, tak mě akorát probliknou kontrolky a nic to neudělá. Nevíte někdo čím by to mohlo být, nebo jak zjistit příčinu? děkuji
dnes jsem notebook po roce vytáhl ze skříně a zjistil jsem, že při zapnutí se rozběhnout ventilátory a kontrolka signalizuje zapnutí, ale nic nenaběhne na displey. Nemohl třeba spadnout bios??? Prosím o rady
Hm.. asi odešla deska.(nebo nějaký obvůdek ve spojení s LCD nebo baterií)Ale příčin může být více.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Aha.Takže jestli nefunguje ani externí LCDčko tak je pravděpodobně základní deska kaput.Oprava v řádů tisíců korun.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3