Ahoj všichni, asi neumim hledat, ale nenašel jsem téma o mém problému. Na notesu HP Pavilion 6000 mám Visty 32 a protože po třech letech s notesem práce už nešla, jak byl pomalý, přeinstaloval jsem do továrního nastavení ...
Teď běhá výrazně rychleji, to sice jo, ale problém při spouštění (i vypínání, ale to mě tolik netrápí)
Do přihlášení k účtu uživatele (jednoho - mě) řekl bych normal, ale po zadání hesla je to bída na 2 až 3 minuty černá obrazovka a potom ještě dobu čekám, než se samy Visty vůbec připraví ...
Co s tim?
Povypínal jsem po spuštění co šlo, např. od Adobe apod.-normal přes msconfig a Visty stále hulákají, že windows zablokoval některé programy při spuštění, ale já to přeci udělal schválně, do přeinstalace jsem si mohl dělat cokoliv a Vistám to bylo jedno ...
Že by v tom měl prsty Antivir NOD, který má 60 dní zk.verzi? To nedělal ani s Avastem ...
Já už nevim, a toto se fakt nedá, nevíte někdo nějakou vychytávku? Děkuju předem za každý postřeh ...
== VISTA 32 == dlouhý start, černá LCD tak 2 min. po přihláš
stáhni si Vistu z internetu, stejnou verzi jako máš od HP, pak k aktivaci použiješ key ze štítku na laptopu, neinstaluj Adobe,/ale třeba Foxit, X-Change/, neinstaluj NOD, neinstaluj Nero ani žádné jiné programy s mnoha tisíci položkami v registrech, programy které nemusí startovat s Windows"po startu" zakaž a vymaž v CCleaneru, hned po instalaci zakaž "systém obnovení", "indexaci" ... pak napiš jestli pomohlo
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“