ASUS N61JV-JX051V-Hry ....Napr.Mafia2,Gta IV
ASUS N61JV-JX051V-Hry ....Napr.Mafia2,Gta IV
Zdravim vas.Chcel by som sa vas spytat či ste niekto na tomto PC ktory vlastnim niekto rozbehali MAfiu 2 alebo Gta IV. Ako rozbehat sa mi ich podarilo len akosi tak sekajuco.Ak viete ako to spojazdnit solidne tak poradte niekde som čital tu na fore že tam nejde prepinanie medzi grafikami pri tychto hrach a či sa vam to nahodou nepodarilo vyriešit .vĎaka
Ja viem žeby som mafiu rozchodil len je ten problem že mi ju ani nespusti .... kliknem na ikonu vyskoči okno že načitava hru ... to take malfe mafia 2 a potom ma hned hodoi spat do Win .... aj na Deme aj na celej hre :-/ a neviem kde je chyba .... nevieš proadit ?
ASUS N61JV-JX051V-SK, Intel® Core™ i3-350M (2.26GHz, 3MB) ,ram: 4GB (2 x 2048MB) DDR3 1066 ,
HDD: 500GB SATA, otáčky 7200rpm ,
grafika: nVidia GeForce GT325M 1GB VRAM,
operační systém: Originální systém Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64 bit
HDD: 500GB SATA, otáčky 7200rpm ,
grafika: nVidia GeForce GT325M 1GB VRAM,
operační systém: Originální systém Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64 bit
-
- píše často
orgasmic píše:na GTA 4 potřebuješ silnější stroj.
Ale kdeže, pochopitelně, že to rozchodí. Zkoušel jsem GTA IV na několika počítačích a z hlavy bych to viděl na medium textury, dohlednost 20, vykreslování 20, AF plný, rozlišení 720p, stíny vypnutý a framerate by šel kolem 25 - 30 fps. Se stíny, i když na minimum, to půjde o tak o 5 fps dolů. Jinými slovy si to naprosto v pohodě zahraje, ale v takový spíš konzolový kvalitě. Pro grafickej požitek to samozřejmě chce především mnohem výkonější procesor.
A poznámka k frameratu. 25 fps na GTA opravdu stačí. U Unreal Tournament bych nic podobnýho nikdy neřek, stejně tak u CS a dalších ef-pé-esek. Ale na hry jako je GTA, Gothic atd. to stačí. Viditelný lagy tam nebudou a že by zrovna v podobnejch hrách šlo o preciznost míření... No to ani náhodou
-
- píše často
On tu někdo mluvil o středních detailech? On tu někdo mluvil o HD?
20/100 dohlednost, 20/100 vykreslování, stíny na 1/4 případně vypnuty, textury na 2/4 a k tomu 720p (rozuměj 1280x720).
Ať počítám jak počítám, ty střední detaily mi nijak nevychází. Střední jsou akorát textury a na to nemá výkon hw prakticky žádnej vliv, na to je potřeba minimálně 512 vRam, což ta karta má.
Jsi nějak matematicky mimo, nebo nečteš, co píšu.
20/100 dohlednost, 20/100 vykreslování, stíny na 1/4 případně vypnuty, textury na 2/4 a k tomu 720p (rozuměj 1280x720).
Ať počítám jak počítám, ty střední detaily mi nijak nevychází. Střední jsou akorát textury a na to nemá výkon hw prakticky žádnej vliv, na to je potřeba minimálně 512 vRam, což ta karta má.
Jsi nějak matematicky mimo, nebo nečteš, co píšu.
-
- píše často
-
- píše často
HD Ready je 720p, když už. HD slyším většinou od lidí, co tím myslí FullHD a říkají to špatně. V názvosloví mě poučovat nemusíš.
Mimo to, ty joudo, když už mě teda musíš urážet, počítat neumíš tak jako tak. Tak nevím, co se čertíš... O středních nikdo nemluvil, většina nastavení je pětinových a čtvrtinových. Dost vzdálený od poloviny.
Mimo to, ty joudo, když už mě teda musíš urážet, počítat neumíš tak jako tak. Tak nevím, co se čertíš... O středních nikdo nemluvil, většina nastavení je pětinových a čtvrtinových. Dost vzdálený od poloviny.
Psal jsi medium textury a co se tyce dohlednosti apod, tak je to standartni nastaveni. O nejakych ctvrtinovych ci petinovych nastavenich ses nerozepisoval.
Jouda jsi opravdu sam, kdyz neumis priznat chybu. Sam v tom mas hokej a pak se zacnes trapne vymlouvat, kdyz Te tu chyti na vavrinech
Jouda jsi opravdu sam, kdyz neumis priznat chybu. Sam v tom mas hokej a pak se zacnes trapne vymlouvat, kdyz Te tu chyti na vavrinech
Asus ROG Strix G18
-
- píše často
co ty jseš to za případ? Tys GTA 4 snad ani nehrál, nebo jsi neprlolezl 8 tříd základky. Podívej se laskavě do mýho prvniho příspěvku.
Dohlednost a vykreslování jsem psal 20. 20/100 možnejch, to je jedna pětina, 20 procent. Střední je 50, o 30 víc!
Stíny jsem psal nejnižší, tzn. čtvrtinový nastavení. To jsi o 25% přestřelil a ještě jsem psal, že by nebylo od věci je vypnout úplně. To je 0 %, o 50 jsi přestřelil. Kde máš nějakou půlku?
Kdybys GTA testoval tak víš, že pokud máš aspoň 512 vRAM, tak stření textury hru prakticky nezpomalují. Což jeho notebook splňuje. Stejně tak AF, tam je rozdíl v rychlosti tak malinkej, že nemá význam filtrování textur snižovat, protože hra pak vypadá ošklivě a za 1, max. 2 fps to stojí.
Tak znovu. Žádná půlka. Položky žeroucí výkon jsou kolem 20 - 25 %, případně úplně vypnuty (stíny). A ty co ho nežerou jsou logicky výš, protože proč je nezvýšit, když to výkon nestojí??? Žbreptej si co chceš, mám lepší věci na práci, něz debatu s jízlivým uživatelem, co buď GTA netestoval, nebo neprošel základkou. Pokud hraješ s malou dohledností a ošklivými stíny, nebo dokonce bez nich a tvrdíš, že tvůj hw zvládá hru na střední kvůlu texturám, co se vešly do vRAM, tak začínám rozumět tvojí pověsti, co se benchmarků týče
Dohlednost a vykreslování jsem psal 20. 20/100 možnejch, to je jedna pětina, 20 procent. Střední je 50, o 30 víc!
Stíny jsem psal nejnižší, tzn. čtvrtinový nastavení. To jsi o 25% přestřelil a ještě jsem psal, že by nebylo od věci je vypnout úplně. To je 0 %, o 50 jsi přestřelil. Kde máš nějakou půlku?
Kdybys GTA testoval tak víš, že pokud máš aspoň 512 vRAM, tak stření textury hru prakticky nezpomalují. Což jeho notebook splňuje. Stejně tak AF, tam je rozdíl v rychlosti tak malinkej, že nemá význam filtrování textur snižovat, protože hra pak vypadá ošklivě a za 1, max. 2 fps to stojí.
Tak znovu. Žádná půlka. Položky žeroucí výkon jsou kolem 20 - 25 %, případně úplně vypnuty (stíny). A ty co ho nežerou jsou logicky výš, protože proč je nezvýšit, když to výkon nestojí??? Žbreptej si co chceš, mám lepší věci na práci, něz debatu s jízlivým uživatelem, co buď GTA netestoval, nebo neprošel základkou. Pokud hraješ s malou dohledností a ošklivými stíny, nebo dokonce bez nich a tvrdíš, že tvůj hw zvládá hru na střední kvůlu texturám, co se vešly do vRAM, tak začínám rozumět tvojí pověsti, co se benchmarků týče
-
- píše často