humbuk píše:aktualizace ovladaču a jim podobné se dostaneš buď přes ThinkVantage - SystemHealth. Nebo třeba Ovládací Panely - Lenovo Update and Drivers.
Nebo na webu Lenovo
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-73445
Díky, nakonec jsem zjistil, že to co se tvářilo jako aktualizace Windows nebyla aktualizace, ale jen nějaké potvrzení, asi o odeslání informací verze Windows nebo něco takového (žádný popis k tomu nebyl), musel jsem to zkusit potvrdit, protože přes ty ovládací panely a Lenovo Update mě to hodilo stejně do System Update, takže jsem neměl na výběr, než to prostě zkusit. Ale byly s tím ještě patálie. I po nainstalování Power Manager 3.3 mi to po probuzení z hibernace začalo hlásit v BIOSu stejnou hlášku, dokonce po připojení adaptéru do sítě se mi nechtěla vůbec nabíjet baterie a zůstala stát na 20%!!! Tak jsem si ještě přečetl informace u zbylých volitelných aktualizací a byla tam nějaká s BIOSem a přímo s informací o tom, že opravuje tuto chybu. Po nainstalování už veškeré ty hlášky zmizely a baterie se opět nabíjí, tak snad už mám od toho pokoj.